Quantcast

E. Dragūnas neslepia pergalės džiaugsmo: koncertas Klaipėdoje bus?

  • Teksto dydis:

Atrodė, kad Egidijaus Dragūno planai surengti koncertą Klaipėdos vasaros estradoje, šiemet žlugo – juk Klaipėdos savivaldybė neišdavė jam reikiamo leidimo. Vis tik istorija tuo nesibaigė, atlikėjo advokatai, rodos, pasidarbavo iš peties:  penktadienį socialiniuose tinkluose dainininkas pranešė, kad sprendimas neišduoti leidimo koncertui Klaipėdos vasaros estradoje, panaikintas.

Primename, kad E. Dragūnas 2023 metų sausio 16 dieną pateikė prašymą organizuoti renginį viešoje vietoje, Klaipėdoje. Tačiau šių metų sausio mėn. pabaigoje paiškėjo, kad  liepos 9 d. E. Dragūno koncertas Klaipėdos vasaros estradoje neįvyks. Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos siųstame rašte buvo tvirtinama, kad kaskart po E. Dragūno koncertų būdavo gaunami skundai dėl didelio triukšmo. Taip esą pažeidžiamas Lietuvos triukšmo valdymo įstatymas. Dėl to Egidijus iš uostamiesčio savivaldybės ir negavo leidimo koncertuoti.

Atlikėjas nenuleido rankų ir  Klaipėdos miesto draudimą apskundė.

E. Dragūnas savo instagrame penktadienį paviešino rašto kopiją, kur teigiama, jog „nustatytų teisinių ir faktinių aplinkybių pagrindu pareiškėjo skundas tenkintinas iš dalies“, o sprendimas neišduoti leidimo koncertui Klaipėdos vasaros estradoje panaikintas. Išvestiniu skundo reikalavimu prašoma įpareigoti savivaldybę išduoti leidimą 2023 m. liepos 15 d. Klaipėdos Vasaros estradoje organizuoti renginį „SEL koncertas Klaipėda“.

Nepaisant to, kad draudimas panaikintas, vis dar neaišku, ar koncertas šią vasarą uostamiestyje įvyks. „Dabar laukiame Klaipėdos savivaldybės laiško ir planuojame šokdinti publiką“, – optimistine žinute dalijosi atlikėjas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Tegu koncertuoja, bet ne naktį ir žmonišku garsu. Mes, gyvenantys Miško kvartale, nenorime, kad jo "bumčikų" , atsiprašau, muzikos dūžiai mums naktį kaltų per galvą ir verstų kentėti

Algis

Algis portretas
Kam nepatinka tas ir neina i jo koncertus. Jokios prievartos.

Vikuoška

Vikuoška portretas
Ar daug turime koncertu po atviru dangumi? Zmones,atsipeikekit! Ir eikit svest gyvenimo!
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių