Quantcast

Galimai nuo E. Dragūno nukentėjęs pareigūnas: jis tyčiojasi iš teismo

  • Teksto dydis:

Pastaruoju metu ne patį linksmiausią gyvenimo etapą išgyvenantis atlikėjas Egidijus Dragūnas ketvirtadienį pasirodė Vilniaus apylinkės teisme.  Jame Egidijus žurnalistams pakomentavo ir savo pasisakymus apie karą Ukrainoje.

SEL lyderis teisme privalo aiškintis dėl pasipriešinimo pareigūnams ir galimai panaudoto smurto, kurio nepripažįsta, praneša LNK žinių tarnyba. 

Nukentėję policininkai visuomenei taip pat žinomi. Vienas jų – Vitalijus Vaitkevičius.

„Teismas dirba, o žmogus tyčiojasi iš teismo, kelia nuotrauką galimai iš užsienio, o dedasi sergančiu“, – kalbėjo V. Vaitkevičius. Pareigūnas taip sakė, nes praėjusį kartą E.Dragūnas posėdyje nepasirodė, pranešęs, kad serga.

Inncidentas, dėl kurio pradėta baudžiamoji byla, ir dėl kurio E.Dragūnui tenka lankytis teisme, įvyko 2020 m. rugpjūtį Vilniuje. Tada automobiliu „Bentley“ važiavusį ir, įtariama, telefonu kalbėjusį E. Dragūną sustabdė policija.

Tarp jo ir pareigūnų įvyko konfliktas, E.Dragūnas buvo uždarytas į areštinę. Vienas pareigūnas teigė, kad dėl sužalojimų keturis mėnesius negalėjo dirbti, kitas – kelias savaites.

Pareigūnai iš atlikėjo prašo jiems priteisti apie 12 tūkst. eurų. Pasak E.Dragūno advokato, SEL lyderio veiksmai gali būti vertinami ne kaip tyčiniai, o kaip neatsargūs.

Pats Egidijus smurtą neigia ir tikina, kad pats buvo smaugiamas.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše

 

 

Tikrai nieko nepadariau tyčia. Nieko nepuoliau, važiavau saulėtą, gražią, taikią dieną.

 „Tikrai nieko nepadariau tyčia. Nieko nepuoliau, važiavau saulėtą, gražią, taikią dieną“, – LNK žinių tarnybai pasakojo atlikėjas.

„Nenoriu nieko komentuoti apie žmogų, kuris apie karą Ukrainoje pasisako taip“, – sakė nukentėjęs policijos pareigūnas V. Vaitkevičius.

O TV3 „Žinioms“ E. Dragūnas tikino, kad dabar situaciją Ukrainoje supranta geriau ir yra sukrėstas.

„Aš tuo metu buvau jau 3 mėnesius išvažiavęs svetur, toli nuo Europos. Ten aš nestebėjau tų įvykių. Pats nelabai supratau viso reikalo rimtumo. Šiandien  suprantu, kad tai yra tikrai baisi tragedija, dėl kurios pergyvena visas pasaulis“, – sakė E. Dragūnas. TV3 žinioms jis tikino, kad Ukrainai aukoja ir savo pinigus.

Anksčiau SEL lyderio pasisakymai instagrame apie karą Ukrainoje buvo sukėlę didelį atgarsį.  „Daugelis manęs klausia nuomonės, ką aš manau apie viską ir kodėl tyliu, kodėl nieko nepasakau. Mano nuomonė yra tokia: yra žmonės, kurie sukuria ginklą, yra žmonės, kurie paliečia ginklą, yra žmonės, kurie gali šaut į žvėrį, ir yra tie, kurie gali šaut į žmogų. Tai va tie, kurie ten sėdi ir šaudosi, vyksta natūralus planetos išvalymas. Tegu jie ten b... šaudosi, aš už taiką“, – tada vaizdo įraše kalbėjo E.Dragūnas.

Netrukus viskas buvo ištrinta, o Vilniaus apylinkės prokuratūroje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl E.Dragūno paskelbto vaizdo įrašo karo Ukrainoje tema.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pareigūnas"geras"

Pareigūnas"geras" portretas
Pareigūnas nepėsčias, mėtosi frazėmis nesusiįjusiomis su byla

kovenskas bachūras

kovenskas bachūras portretas
Gal bent kartą bus nubaustas tas frajeris Selas, tokį blatną vaidinantis ir visus ant trijų raidžių siuntinėjantis. Brudas.... nesuprantu jo gerbėjų ir užtarėjų

ve

ve portretas
Pareigūnas V. Vaitkevičius, kažkur girdėtas. Gal čia tas žymusis artistas, nusifilmavęs su girta už vairo sėdusia Regina Jokubauskaite? Tai jo reputacija – provokatorius
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių