Quantcast

Džordana nori būti klasikinė nuotaka

Popscenos žvaigždės Džordanos Butkutės ir jos sužadėtinio bei vadybininko Elegijaus Strasevičiaus vestuvių diena – ne už kalnų. Kauniečiai aukso žiedus sumainys ypatingą dieną – 2012 12 12.

Santuoką 44 metų Dž.Butkutė ir 45 metų E. Strasevičius įregistruos Kauno santuokų rūmuose.

Savo vestuvių dieną Džordana nori būti klasikinė nuotaka, pasipuošusi balta suknele ir šukuosena. Suknelę nuotakai siuva žinoma dizainerė Ramunė Piekautaitė.

„Liko dar porą kartų nuvažiuoti į Vilnių pasimatuoti, ir viskas. Suknelė tuoj bus baigta. Aš pirmą kartą išteku – aišku, kad tą dieną noriu būti su balta suknele, – atviravo Džordana. – Daugybė lakstymų, rūpesčių, bet mes seniai pradėjome ruoštis, todėl ir rūpesčius, ir sužadėtinių pamokėles stengiamės suderinti. Dar įrašome naują albumą, turime privačių koncertų. Žodžiu, sukamės ir laukiam tos dienos."

Prie vestuvių datos Džordana norėjo priderinti ir laiką – kad santuokos ceremonija įvyktų 12 val. Tačiau susigriebė, kad nespės susiruošti, todėl jų santuoka bus įregistruota 16 val. Esą jei viskas būtų 12 val., jai tektų keltis labai anksti, o šukuoseną turbūt darytis iš vakaro.

Paabejojus, kam ta šukuosena, atlikėja sakė, kad scenoje bedainuodama sušyla, suprakaituoja, plaukai išsidraiko, todėl vestuvių dieną ji nori būti moteriška nuotaka, o ne kokia rokerė su džinsais ir marškinėliais.

„Vestuvės – labai rimtas žingsnis. Norisi būti moteriškai, tikrai nuotakai. Todėl man svarbu ir šukuosena. Nors tą vieną dieną gyvenime norisi būti visiškai kitokiai", – dėstė popscenos žvaigždė.

E. Strasevičius juodą kostiumą siūdinasi Kaune pas dizainerį Kęstutį Lekecką.

Ar moters nebaugina tokia paslaptinga jų vestuvių data?

„Na, ką čia dabar bijosi? Vieni sako, kad gerai, kiti – kad negerai. Na, koks skirtumas? Taip pasirinkome su Dievo palaima, ir viskas", – sakė pašnekovė.

Kurioje bažnyčioje jaunieji priims Santuokos sakramentą, moteris nenorėjo atskleisti, nors anksčiau yra sakiusi, kad seniausioje Kaune – Vytauto Didžiojo bažnyčioje.

Jaunieji apsikeis klasikiniais sutuoktuvių žiedais, kuriuose išgraviruoti jų vardai ir vestuvių data.

Dž. Butkutės ir E. Strasevičiaus vestuvių pokylis vyks Kauno „Žalgirio" arenos banketų salėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

discount ugg 5825 boots

discount ugg 5825 boots portretas
ugg 5803 womens online rotdxnawgjh ugg 5803 womens for sale sahilqz ugg 5819 boot on sale tjxgjpmbh discount ugg 5819 boot vylakyl ugg 5825 classic boot online xrokjxmc discount ugg 1873 boots yqcfupcteq ugg 1873 boots for sale gaxqwv ugg 5825 short boots sale qjncbiwqyab discount ugg 5825 boots kxfbcpcgbq ugg 5825 classic boot online discount ugg 5825 boots http://www.ugg5825classicshortboots.com

sekmes

sekmes portretas
moteriskei. Tai, manau, ines ramybes i jos gyvenima.

zemliokas

zemliokas portretas
laimes ir sekmes tegalime palinketi Butkutei.
VISI KOMENTARAI 24

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių