Quantcast

Dviratininkė apie dvigubai vyresnį mylimąjį: galvojau, kas man blogai

  • Teksto dydis:

„Labiausiai abejojau dėl metų skirtumo ir skiriančio atstumo. Buvau tokia pasimetusi, galvojau: kas man čia darosi, kas man blogai, kad žiūriu į tokį vyresnį žmogų. Bet jis mane traukė kaip magnetas“, – atvirauja 33-ejų olimpietė dviratininkė Modesta Vžesniauskaitė.

„Prisimenu, kaip mano verslo partnerė man sakė: „Tik neįsimylėk, Modesta, tik neįsimylėk“. O aš sakiau – ne, ne, ne, tikrai neįsimylėsiu, bet man gera. Jis man siūlydavo susitikti, kai atvažiuodavo verslo reikalais į Antibus, o aš jausdavausi kaip energijos prisiurbta, švytinti laukdavau to susitikimo“, – laidoje „Nuo... Iki...“ pasakos sportininkė.

Iš Panevėžio kilusi moteris puikiai pažįstama dviračių sporto gerbėjams. Žinoma dviratininkė prieš aštuonerius metus Lietuvai atstovavo Pekino olimpinėse žaidynėse. Kurį laiką apie Modestą nieko nebuvo girdėti, išskyrus tai, kad ji ištekėjo už septyneriais metais vyresnio italų dviratininko Corrado Salemi, apsigyveno Monake ir susilaukė sūnaus. Tačiau prieš pusmetį Lietuvos ir Didžiosios Britanijos spauda vėl ėmė apie ją rašyti. Žinoma dviratininkė iš Lietuvos – dvigubai vyresnio garsaus verslininko milijardieriaus ir filantropo Johno Caudwello mylimoji, skelbė spauda. Pora kartu pasirodė viename labdaros renginyje ir iškart sulaukė didžiulio susidomėjimo, ypač dėl įspūdingo žiedo, puošusio Modestos ranką. Buvo netgi spėliojama, kad sportininkė iš Lietuvos susižadėjo.

„Nuo... Iki...“ laidoje pasirodys ir Modestos, ir jos mylimojo verslininko Johno Caudwello interviu, kuriuos jie davė senoviniame dvare Anglijoje. Jo vidiniame kieme – asmeninis verslininko malūnsparnis, o teritorijoje – išpuoselėti sodai, teniso kortai ir netgi traukinio linija, kuria vykstant galima apžiūrėti visą dvaro teritoriją.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ – šį pirmadienio vakarą 20.25 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Algis

Algis portretas
O jei tas dvigubai vyresnis tevo amziaus vyras neturetu to "malunsparnio" ir kitu materialiniu gerybiu o butu eilinis darbininkas bet geras zmogus ar ir tada rasytumet straipsnius apie "meile"?Nebukit juokingi. Senis nusipirko jauna kuna ir visa romantika. O ji pardave jaunyste.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių