Quantcast

„Cirque du Soleil“ atvyksta į Lietuvą

Cirko trupė „Cirque du Soleil“ kitą vasarą sugrįš į Lietuvą. Didžiulio susidomėjimo sulaukiantis cirkas mūsų šalyje lankysis jau septintą kartą, o kitų metų birželį Vilniuje surengs magiškąjį šou „Ovo“.

Kaip praneša organizatoriai, „Ovo“ – tai spalvinga ir jaudinanti kelionė po vabzdžių pasaulį, kupiną nuolatinio veiksmo ir trykštančios energijos.

Šou nagrinėja biologinės įvairovės grožį, todėl šalia  akrobatinių triukų žiūrovai susipažįsta su kiekvieno iš veikėjų asmenybe ir skirtingų vabzdžių rūšių galimybėmis. „Ovo“ trupėje dirba 100 žmonių iš 25 valstybių, o pats šou pavadinimas reiškia „kiaušinis“ portugalų kalba, nes kiaušinis yra gyvybės simbolis.

Monrealyje įkurtas „Cirque du Soleil“ iš gatvės akrobatų grupės išaugo į didžiausią pasaulio cirko trupę. Kanados organizacija per beveik 40 metų gyvavimo laikotarpį tapo pramogų rinkos lyderiais, kuriančiais pasaulinio lygio patirtis šešiuose žemynuose. Nuo cirko įkūrimo, „Cirque du Soleil“ šou jau gyvai matė per 220 milijonų žmonių septyniasdešimtyje šalių.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių