Quantcast

„Didžiajame šou burbule“ užvirė emocijos: projektą paliko pora, kuri buvo užkariavusi dalyvių širdis

  • Teksto dydis:

Sekmadienį TV3 ir TV3 Play eteryje „Didžiojo šou burbulas“ dalyviai atsidavė sportui – būtent tokia buvo praėjusios savaitės tema. Besistengdami sužavėti žiūrovus, jie ne tik scenoje atidavė paskutines savo jėgas, bet ir pristatė specialią palaikymo dainą „Mes galim“, skirtą Tokijo olimpinėse vasaros žaidynėse dalyvausiantiems sportininkams.

Kaip ir kiekvieną sekmadienį, laidos pabaigoje senbuviams teko į savo tarpą priimti naujoką bei atsisveikinti su tais, kurie žiūrovų sprendimu kovos daugiau nebetęs.

Ne vieną savaitę „Didįjį šou burbulą“ palikdavo ką tik pasirodęs naujokas – šįkart projektą taip pat rizikavo palikti ir vos praėjusią savaitę į „Didįjį šou burbulą“ atėjusi Irena Starošaitė. Vis dėlto susumavus visus balsus paaiškėjo, kad žiūrovus mažiausiai įtikino poros ir scenoje, ir realiame gyvenime – Violetos ir Auggi – pasirodymas.

Šokėja projekte dalyvavo nuo pirmosios dienos, o po kurio laiko prie jos prisijungė ir jos mylimasis Auggi, kuris be jokio vargo pritapo prie kitų dalyvių. Tai, kad su „Didžiuoju šou burbulu“ teko atsisveikinti būtent šiai porai, nustebino ir kitus dalyvius – atsisveikinimas buvo itin jausmingas.

Sekmadienį taip pat paaiškėjo, kas projekte pakeis šokėjų duetą. Tai – vokalo mokytoja ir garsaus atlikėjo Vlado Kovaliovo antroji pusė Indrė Launikonytė. Ji jaunimą moko dainuoti jau 10 metų, o po Indrės pamokų šie tampa tarptautinių konkursų nugalėtojais.

„Projektą „Didysis šou burbulą“ žiūrėjau. Paliko labai gerą įspūdį, nes labai daug dramos, ir labai daug muzikos – tai viskas, ko man reikia. Konkurencija bus – taip jau yra. Kad ir kur aš beateičiau, žmonės manęs bijo. Nežinau, kodėl – ar dėl tos raukšlės kaktoje, ar dėl daug plaukų, ar dėl tos energijos, kurią aš nešu. Žmonės manęs bijo ir man tai patinka – konkurencija tikrai bus“, – sakė Indrė.

Indrė neklydo – „Didžiajame šou burbule“ su kuo varžytis išties bus, nes kiekvieną savaitę dalyvių pasirodymai tampa vis įspūdingesni. Mariaus Jampolskio pasirodymas sekmadienį priminė teatrą – žinomas vyras apdainavo legendinį krepšininką Arvydą Sabonį. Norbertas Liatkovskis pasirodė ringe, o jo kambario draugas Justinas Lapatinskas perdainavo savo mėgstamo atlikėjo Marijono Mikutavičiaus dainą „Trys milijonai“ ir scenoje pasirodė vienas. Irena Starošaitė ir Aleksandras Ivanauskas-Fara įveikė sunkumus ir uždainavo anglų kalba, o itin sunkiai tekstą visą savaitę besimokęs Radži sugebėjo ant scenos nustebinti patį save, mat visus žodžius atsiminė be jokio vargo. Ir tai – tik dalis pasirodymų, kurie sekmadienį užkariavo žiūrovų širdis.

Kaip vyksta pasiruošimas sekmadienio pasirodymams, kokios intrigos, emocijos ir diskusijos verda siekiant tapti geriausiu, bei kaip atrodo šou pasaulio užkulisiai, galite stebėti kiekvieną dieną 24 val. per parą per naujos kartos televiziją Go3. Taip pat žiūrovai realybės šou metu gali daryti įtaką pasirodymų temoms, siūlyti savo idėjas dalyviams ir bendrauti su jais online.

Spalvingiausias pavasario TV3 ir Go3 projektas „Didysis šou burbulas“ – kiekvieną sekmadienį 19.30 val. per TV3 ir TV3 Play!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vika

Vika portretas
Tiesa, kad burbulai susprogsta ))

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Varyti visus lauk,koks kvailys sugalvojo tokią nesąmone rodyti per teliką?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių