Quantcast

„Depeche Mode“ pranešė apie naują studijinį albumą ir koncertines gastroles

  • Teksto dydis:

Viena populiariausių muzikos grupių pasaulyje „Depeche Mode“ paskelbė apie kitais metais planuojamą išleisti albumą ir koncertines gastroles. Legendiniai britų muzikantai apie tai pranešė susirinkę Milane (Italija).

Išskirtinėje pasaulinėje konferencijoje, kuri buvo tiesiogiai transliuojama oficialioje grupės svetainėje internete ir Facebook‘o paskyroje, buvo atskleista, kad naujasis „Depeche Mode“ albumas vadinsis „Spirit“.

Nors llgai lauktas grupės studijinis darbas dar nėra pilnai įrašytas, konferenciją stebėję gerbėjai galėjo išgirsti nedidelę ištrauką iš naujos „Depeche Mode“ kūrybos. „Esame labai patenkinti „Spirit“ skambesiu ir energija“, – sakė grupės vokalistas Davidas Gahanas. „Labai džiaugiamės, kad vėl surengsime gastroles, kurių metu susitiksime su gerbėjais iš viso pasaulio“.

Naująjį albumą grupei padeda prodiusuoti Jamesas Fordas, žinomos britų elektroninės muzikos grupės „Simian Mobile Disco“ įkūrėjas, prodiusavęs „Arctic Monkeys“, „Florence & The Machine“, „Mumford & Sons”, „Little Boots“ ir kitų kūrybą.

Nors „Depeche Mode“ stengėsi išvengti klausimų apie naują albumą, muzikantai atkreipė dėmesį į tai, kad mažėjantys albumų pardavimai neigiamai veikia pradedančių atlikėjų karjerą. „Man atrodo, kad mažėjantys įrašų pardavimai ir mažas radijo stočių palaikymas nepadeda jaunoms grupėms prasimušti į topų viršūnes“, - sakė grupės narys Andy „Fletch“ Fletcheris. „Tai labai neramina, todėl mes esame laimingi, kad mūsų laikais viskas buvo visai kitaip, nei dabar“.

Be to, kad kitų metų pavasarį bus išleistas naujas albumas, „Depeche Mode“ paskelbė apie 2017 m. gastroles. Patvirtinta, kad pirmosios gastrolių dalies Europoje metu „Depeche Mode“ surengs 32 koncertus 21 šalyje: Švedijoje, Nyderlanduose, Belgijoje, Prancūzijoje, Slovėnijoje, Graikijoje, Slovakijoje, Vengrijoje, Čekijoje, Vokietijoje, Danijoje, D.Britanijoje, Šveicarijoje, Italijoje, Ispanijoje, Portugalijoje, Rusijoje, Baltarusijoje, Ukrainoje, Lenkijoje ir Rumunijoje. Gastrolės prasidės gegužės 5 d. koncertu Švedijoje ir baigsis liepos 23 d. Rumunijoje.

Manoma, kad „Global Spirit Tour“ koncertuose apsilankys daugiau nei 1,5 mln. žiūrovų. Bilietais į „Depeche Mode“ koncertus bus pradėta prekiauti jau šį penktadienį, spalio 14 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių