Quantcast

Dėl koronaviruso atidėta Bolivudo „Oskarų“ ceremonija

  • Teksto dydis:

Bolivudas atidėjo vadinamųjų Indijos „Oskarų“ – Tarptautinės Indijos filmų akademijos (IIFA) apdovanojimų – ceremoniją dėl koronaviruso COVID-19 protrūkio pasaulyje.

Didžiausios Indijos kino apdovanojimų ceremonijos organizatoriai pranešė priėmę sprendimą atidėti kovo 27 d. turėjusį prasidėti trijų dienų renginį dėl kilusios sveikatos krizės „jautrumo“.

Ceremonijoje turėjo dalyvauti žinomiausių Bolivudo aktoriai, tokie kaip Shahas Rukhas Khanas, Salmanas Khanas ir Katrina Kaif. Didžiausia sėkmė Bolivudo „Oskarų“ ceremonijoje prognozuota juostai „Gully Boy“ apie Mumbajaus reperį.

Organizatoriai teigia, kad sprendimas atidėti ceremoniją buvo priimtas „atsižvelgiant į augantį nerimą“ dėl koronaviruso plitimo ir siekiant apsaugoti kino gerbėjų bei visuomenės sveikatą.

„Kuo skubiau bus pranešta apie naują IIFA ceremonijos datą“, – pridūrė organizatoriai.

2018 m. Indijoje išleista beveik 1 800 kino filmų. Šalis turi didžiausią kino industriją pasaulyje, skaičiuojant pagal išleidžiamų filmų skaičių.

2019 m. IIFA apdovanojimų ceremonija po renginių kituose Indijos miestuose sugrįžo į Bolivudo sostinę Mumbajų.

Tiesa, Indijos sveikatos apsaugos institucijos paragino žmones vengti masinių renginių dėl koronaviruso, kuris Indijoje diagnozuotas jau 30 žmonių.

Pastarosiomis dienomis Indijoje atšaukta daug konferencijoje ir šventinių Holi religinio festivalio renginių.

Nuo koronaviruso pasaulyje mirė daugiau nei 3 300 žmonių.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių