Quantcast

Dainininkė Mia pagaliau išvydo svajonių vyrą: tai buvo intymi akimirka

  • Teksto dydis:

Užsidariusi nuo išorinio pasaulio dainininkė Mia pabūgo net savo minčių. Visiškoje tamsoje žinomos dainininkės laukė intymūs atradimai.

Realybės šou-eksperimente „Tamsoje” dalyvauja vis daugiau garsenybių, taip pažindami svetimą jiems neregių pasaulį. Šį kartą tamsos namus nušvies spindinti Mios šypsena. Tačiau vos įžengusi į izoliuotą namą, Miai šypsena greitai dingo. Šį antradienio vakarą 20 val. realybės šou dienoraštyje žiūrovai išvys Mios reakciją pakliuvus į juodą vakuumą – akliną tamsą.

„Buvau mačiusi keletą „Tamsoje” laidų. Tačiau stebint per televiziją neįmanoma suvokti to jausmo, kurį patiri čia atėjęs. Tai yra milžiniškas iššūkis. Man tik norėjosi kuo stipriau prisiploti prie Andžėjaus ir jo nepaleisti”, – pasakoja Mia, kuriai ekskursiją po klaidžius tamsos labirintus atsakingai organizavo projekto dalyvis, jau daugelį metų neregintis Andžėjus.

Man tik norėjosi kuo stipriau prisiploti prie Andžėjaus ir jo nepaleisti.

„Tamsa visus sulygina, juk čia nesimato nei Mios grožio, o tai, kad ji superžvaigždė, nepadeda jai lengviau nusigauti iki stalo ar iki šaldytuvo. Šie maršrutai tampa sudėtingiausia užduotimi”, – šypsosi Andžėjus.

Kelias valandas aklinoje tamsoje praleidusi Mia stebėjosi, kokius pokštus ėmė krėsti jos protas: „Mačiau prarają, maniau, žengsiu žingsnį ir prasmegsiu. Net išsigandau savo minčių”.

Kiek apsipratusi, atsigėrusi Andžėjaus patiekto vandens, dainininkė skyrė užduotį socialinio eksperimento dalyviams: tamsoje pagaminti pusryčių desertą. Dalyvių poros, kurias sudaro neregiai ir tikrame pasaulyje regintys žmonės, vertėsi per galvą, kad įtiktų žvaigždei. Muzikantė Simona nutarė pusryčius pagardinti gitaros melodijomis. Kol Mia kirto vaisių asorti, skambėjo grupės „Metallica” kūrinys „Nothing Else Matters”. O ši daina Mią nukėlė į sentimentų pasaulį.

„Gal daug kas manęs nesupras, bet pasakysiu: tamsos pasaulyje gyventi yra daug lengviau. Čia nesvarbi išorė, čia tu tampi tikruoju savimi. Ir gali išlaisvinti fantaziją, matyti tai, ko geidi, apie ką svajoji. Per pusryčius man užgrojo dainą, ir aš mintyse nusikėliau į romantišką vakarienę. Įsivaizdavau žvakes, o prieš akis išvydau savo svajonių vyrą. Taip taip, tikrai regėjau mylimąjį, tik nesakysiu jo vardo. Tai buvo intymi akimirka”, – intriguoja dainininkė, apie kurios sudėtingus santykius su vyru Nerijumi spauda trimitavo ne sykį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nematomas

nematomas portretas
as tau ibesiu ,o tu manes nepamatysi...

mia

mia portretas
silikona isidejo Mia :?

To petras

To petras portretas
Nu ne, P. Petrai, jos ten nebuvo. Marinos, Oksanos ten visokios... žodžiu, plastmasinės- botoksinės ;)
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių