Quantcast

Dainininkė Duffy nutraukė tylą: ją laikė nelaisvėje ir prievartavo

  • Teksto dydis:

„Grammy“ statulėle apdovanota Velso dainininkė Duffy antradienį pareiškė nusprendusi nutraukti tylą ir papasakoti, kad kadaise „buvo užpulta, apsvaiginta narkotikais, išprievartauta ir kelias dienas laikyta nelaisvėje.“ Šis įvykis, anot atlikėjos, yra susijęs su ilga jos pertrauka nuo muzikos ir kūrybos, dėl šios traumos ji ne vienerius metus vengė visuomenės dėmesio.

Dainininkė jautrioje instagrame paskelbtoje žinutėje teigė, kad „dabar jaučiasi gerai ir yra saugi“, tačiau jai „prireikė daug laiko atsigauti.“

„Jūs galite tik įsivaizduoti, kiek kartų galvojau parašyti tai (...). Daugelis iš jūsų svarstote, kas man nutiko, kur aš dingau ir kodėl. Žurnalistas susisiekė su manimi, rado būdą pasiekti mane ir aš jam papasakojau viską praėjusią vasarą. Jis buvo malonus ir buvo taip gera galiausiai apie tai prabilti“, – teigė moteris.

„Jums įdomu, kodėl aš nekalbėjau, kad išreikščiau savo skausmą? Aš nenorėjau rodyti pasauliui liūdesio mano akyse. Aš klausiau savęs, kaip aš galiu dainuoti iš širdies, jei ji sudaužyta“, – teigė Duffy.

35 metų Duffy 2008 metais išpopuliarėjo su daina „Mercy“ ir už debiutinį albumą „Rockferry“ dainininkė gavo „Grammy“ apdovanojimą už geriausią popmuzikos vokalinį albumą. 2009 metais atlikėja gavo tris britų muzikos apdovanojimų apdovanojimus. 2010 metais ji išleido dar vieną albumą „Endlessly“, o po to dingo iš viešumos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

I

I portretas
Holivodo Klasika , vaikyste sunki, prievarta, bet atsikele, pakilo ir dabar zvaigzde. Slamstas

Eiline

Eiline portretas
Plaštakė nori reklamos Bausti jau reikia pradėti Kur anksčiau buvo? Kaip įrodys ?kai jau dziundze issiplove

?

? portretas
Prokurorai tyli?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių