Quantcast

Dainą „Pagiringos katės“ pristatantis A. Ramonaitis: nebijau šokiruoti – visada toks buvau

  • Teksto dydis:

Ką tik dienos šviesą išvydo dainų autoriaus bei atlikėjo Audriaus Ramonaičio daina „Pagiringos katės“: drąsus pavadinimas, kiek šokiruojantis tekstas ir vaizdo klipas, kuris taip pat nepaliks abejingų.

Mėgstate šokiruoti? „Visada toks buvau – kai kurių dainų apskritai negaliu publikuoti viešai, nes ten dar daugiau šokiruojančių elementų“, – šypsojosi žmogus, į kurio gyvenimą muzika grįžo daugiau nei po penkiolikos metų pertraukos.

„Per tą pauzę sukūriau daug dainų ir prieš dvejus metus sugalvojau, kad joms atėjo laikas išvysti dienos šviesą“, – šyptelėjo Audrius.

Taip viena po kitos į muzikinę erdvę pradėjo keliauti dainos: viena iš jų – apie Kalėdas, gimusi dėl to, kad Audriui nepatiko nė viena daina apie Kalėdas, o dar viena – „Garsistas Lukas“. „Tai tikras personažas realiame gyvenime – kartą „baliavojom“ kartu ir sukūriau dainą“, – prisiminė dainų autorius.

Ir nors Audriaus pagrindinė veikla nėra muzika – jis ilgą laiką vadovauja nuosavai įmonei, tačiau dainų rašymas kuo toliau, tuo labiau įtraukia. Audrius šiuo metu mokosi profesionaliai groti gitara, ir kuria, kaip pats sako, kitokias dainas. Kad ir apie „Pagiringas kates“.

Apie ką ji? „Tai tiesiog linksma, „durna“ daina“, – tikino kūrėjas, – „o sąsajų su kasdienybe ir realybe galime kiekvienas rasti: yra ten ir merginos, ir vaikinas, ir du žvirbliai, ir kirminas apšepęs“, – juokėsi jis.

Iš tiesų, kartais į gyvenimą reikėtų pasižiūrėti pro optimizmo prizmę ir mokėti pasijuokti: rimtais suspėsime būti visada, o lengvai paišdykauti rekomenduojame visiems.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių