Quantcast

Dagna Naujuosius pasitiks nuotaikingais Jessie J ritmais

  • Teksto dydis:

„Lietuvos balso“ dalyvė Dagna arklio metus pasitiks perdainuodama savo pamėgtos ryškiosios britų dainininkės ir dainų kūrėjos Jessie J kūrinius. „Tribute to Jessie J“ vakarėlio metu, talentinga lietuvaitė atliks kelias valandas truksiančią programą, kurią vainikuos naujametinių fejerverkų stebėjimas sostinės Islandijos gatvėje. Į savo pasirodymą ir bendrą naujųjų sutikimą Dagna kviečia visus, neabejingus kokybiškam gyvam garsui.

Kaip teigia Dagna, į 2014 metus ji žengs savo pamėgtame bare „Kas kas“, bendraminčių būryje ir su gera muzika. Savo pasirodymo metu, Dagna žada skurti išskirtinį, nuotaikingą ir gero tono vakarėlį.

„Noriu turiningai pasilinksminti ir metų šventę paminėti kaip reikiant – jaukioje erdvėje, kartu su bičiuliais bei pamėgtais ritmais. Ne paslaptis, kad ypač simpatizuoju Jassie J, tad jos kūrinių atliksiu daugiausiai. Bet tai nereiškia, kad kviečiu tik britų atlkėjos gerbėjus. Pristatysiu ir naują savo projektą „Rihanna by DAGNA“, be to, bus ir kitų gerai „išjudinančių“ žinomų kūrinių, kuriais šventišką nuotaiką palaikysiu iki pat vidurnakčio“, – vakarėlio sumanymą pristatė Dagna.

Atlikėja Dagna itin vertina Jassie J išskirtinumą dėl vokalo technikos, stiprios charizmos ir elgesio scenoje. Tai lemia lietuvaitės pasirinkimą per Naujuosius didžiąją dalį repertuaro skirti savo mūzai. Be to, ankstesni šio repertuaro pasirodymai buvo itin sėkmingi ir sulaukė publikos pripažinimo. Nepaisant to, Dagna dirbo toliau, tad vakarėlyje pristatys visai naują, kruopščiai paruoštą programą – „Rihanna by DAGNA“. Naujuosius metus bare sutiksiantys lankytojai įvertins ją pirmieji.

Baro „Kas kas“ scenoje Dagna pasirodys 22 val. kartu su profesionalių muzikantų grupe. Atlikėjai akomponuos Andrius Murencevas (gitara), Arman Isojan (bosinė gitara) ir Jonas Lengvinas (būgnai). Kartu su visais susirinkusiais, vidurnaktį Dagna išeis į sostinės Islandijos gatvę stebėti naujametinių fejerverkų. Toliau atlikėja vakarėlį tęs kitąpus „Kas kas“ scenos – šokių aikštelėje, kurioje veiksmas žada vykti iki paryčių.

Lietuvaitė Dagna yra daugybės tarptautinių konkursų laureatė, kuri sėkmingai pasirodė ne tik gimtosios Lietuvos scenoje, bet ir Latvijoje, Lenkijoje, Ukrainoje, Rusijoje, Baltarusijoje, Italijoje, Vokietijoje, Makedonijoje bei Bulgarijoje. Dagna Lietuvoje kaipmat išgarsėjo savo įspūdingu debiutu muzikiniame projekte „Lietuvos balsas“. Jau pirmaisiais savo pasirodymais, Dagna privertė drebėti Arūno Valinsko kojas, o Merūną Vitulskį iš viso paliko be žado. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių