Quantcast

D. Zvonkus ir Stano susirėmė bokso ringe

  • Teksto dydis:

Savaitės nuodėmingiausius apdovanojančios TV3 laidos „Svogūnų Lietuva“ dėmesio šią savaitę sulaukė ne tik šalies politikai ir sportininkai, bet ir bene žinomiausias šalies sveikuolis Dainius Kepenis. Jam laidos kūrėjai įteikė „Auksinio svogūno“ apdovanojimą už sveikatai pašvęstą gyvenimą, o paršelio ir morkos kostiumais pasipuošę dainininkai ir kompozitoriai Deivydas Zvonkus ir Stanislavas Stavickis-Stano skyrė ypatingą dainą. Ją TV3 žiūrovai išgirs jau rytoj, trečiadienį, 20.00 val.

Laidoje laukia muzikinis ringas, kuriame susikovę D. Zvonkus ir Stano stebins savo įvaizdžiu. Deivydas, vilkintis rožiniu paršelio kostiumu ir mojuodamas bokso pirštinėmis, stos į kovą prieš morkos kostiumu vilkintį Stano ir bandys įrodyti, kad mėsa – daug geriau nei daržovės.

Tokiai nuomonei griežtai prieštaraus sveikatos mokyklos direktorius, mokytojas, sveikuolis D. Kepenis. Pasak jo, vegetarizmas yra vienas iš būdų išsaugoti sveikatą ar net susigrąžinti jau prarastą.

„Mano dėka beveik 30 tūkstančių žmonių Lietuvoje mėsos valgo mažiau. Žmonės, kurie nevalgo mėsos yra ramesni, linksmesni, ne tokie kerštingi, mažiau serga“, – laidos studijoje kalbės sveikuolis.

Mėsos nevalgantis D. Kepenis šmaikštaudamas pasiūlys kuo galima pakeisti mėsą: „Puikiai tinka kanapių sėklos. Tik nereikia sumaišyti su tomis, kurias galima rūkyti. Kanapių sėklose yra gausu baltymų, kurie puikiai pakeičia mėsos baltymus“.

Studijos svečias pasakos, kad jo sveikatos mokykloje moterys paprastai atsikrato 6-7 kilogramų. „Vienas vyras, atvažiavęs iš čia pasiimti žmonos, labai džiaugėsi: „Išleidau furiją, o grįžo fėja““, – pasakos D. Kepenis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių