Quantcast

D. Žeimytė-Bilienė dėl komentaro kreipėsi į policiją: būsiu pabandžiusi apginti save ir artimuosius

  • Teksto dydis:

Žurnalistė, laidų vedėja Daiva Žeimytė-Bilienė pirmą kartą gyvenime kreipėsi į policiją dėl įžeidžiančio komentaro viešojoje erdvėje.

„Įprastai į tai nekreipiu dėmesio, kai ilgai dirbi viešą, matomą darbą, ilgainiui pripranti prie visko. Aš komentarus visada traktuoju kaip interneto šiukšles, į kuriuos tiesiog nereikia kreipti dėmesio. Būčiau nekreipusi ir šį kartą, bet viena pažįstama, kuri man atsiuntė tą komentarą, sako, kad gal jau šį kartą reikia kažką daryti. Iš pradžių kaip visada galvojau, nekreipsiu dėmesio. Bet paskui galvoju, o kodėl aš turėčiau leisti kažkokiam piliečiui grasinti man ir įžeidinėti mano šeimos atminimą? Kodėl aš turėčiau tokius ignoruoti? – Feisbuke ketvirtadienį rašo moteris. – Žinau atvejų, kada interneto komentarai labai stipriai paveikė žmonių gyvenimus. Kodėl mes turėtume tai toleruoti? Sykį vienas draugų pažįstamas man guodėsi, kad gavo baudą už interneto komentarą. Paklausiau už kokį. Sako, ai, tai ten gėjus išvadinau visaip, ir įsivaizduok, baudą gavau. Įsivaizduok, sakau jam, kad dar per mažai gavai. Daugiau jis su manim nekalbėjo. Manau, kad kartais privalome už save pakovoti.“

Žurnalistė užpildė pranešimą e.policija.lt. „Netgi jeigu šį kartą nepavyks nubausti to anonimo, būsiu bent pabandžiusi apginti save ir savo artimuosius“, – rašo moteris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

anupras dirvele

anupras dirvele portretas
kas sita bezdale?

Nesi žurnalistė

Nesi žurnalistė  portretas
Esi propagandininkė o ne žurnalistė taigi tokia lietuviška Margarita Simonian iš RUSSIA TODAY .Taigi parašyk ir ant manęs pareiškimą susikibkime viešai . Na pirmyn :)

oro drebinimas

oro drebinimas portretas
Gal tiesiog populiarumo pritrūko, tai pati ir ėmė pūsti skandalą? Taip pat sėkmingai kiekvienas gali garsiai pareikšti, kad gina kažkokią tai giminės garbę ir atminimą.
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių