Quantcast

D. Varnas: aš tas, kuris į lietų eina be skėčio

  • Teksto dydis:

Dainotas Varnas pristato naują dainą „Taip būna“. Jis pasakoja, kad tai jo paties gyvenimo padiktuotas kūrinys. Kaip ir visi kuriantys žmonės, dainininkas kartais būna labai išsiblaškęs ir tomis dienomis, kai mintys skrajoja kitur, jam nesiseka kasdieniai dalykai. Ilgą laiką bandęs „pasitaisyti“, jis pagaliau suprato, kad taip būna visiems. „Atėjo palengvėjimas, o su juo ir dainos žodžiai“, – sako jis. Muziką jis sukūrė ir dainą įrašė drauge su prodiuseriu Pauliumi Vaicekausku-Plucando ir gitaristu Žygimantu Kepeniu.

D. Varnas – vienas perspektyviausių jaunosios kartos atlikėjų. Itin muzikalus ir kūrybingas, jis atkakliai skinasi kelią į lietuviškos muzikos sceną. „Darbe man visai gerai pavyksta. Atvykstu laiku, nesupainioju adresų, į koncertus susirenku visus reikalingus daiktus. Tačiau ne darbinėje sferoje, kartais būnu gerokai nuplaukęs. Jei kas išeina per lietų be skėčio – tai aš. Jei kas susitikti su draugais nuvažiuoja ne į tą barą – tai aš. Nuolat ieškau telefono, kai jis kišenėje. Mano namų ir automobilio raktai turi kojas“, – juokiasi jis.

Surimtėjęs priduria, kad toks išsiblaškymas kartais nervina ne tik aplinkinius, bet ir jį patį bei trukdo gyventi.

„Ilgą laiką buvau itin griežtas sau. Pykdavau, kad nesugebu išvengti tų dienų, kai viskas vyksta ne taip, kaip reikėtų. Tačiau visai neseniai supratau, kad tai mano asmenybės dalis, kurios nepakeisiu. Ir dar suvokiau, kad ir kitiems tai vyksta, nesu kažkoks išskirtinis. Taigi, jei kas graužiate save, kad esate išsiblaškę, liaukitės“, – sako jis ir priduria, pastebėjęs, kad nuo tada, kai liovėsi būti sau itin reiklus, išsiblaškymas lyg ir sumažėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių