Quantcast

D. Trumpas Baltuosiuose rūmuose susitiko su K. Kardashian

  • Teksto dydis:

Likus porai savaičių iki istorinio susitikimo su Šiaurės Korėjos lyderiu, JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) trečiadienį Baltuosiuose rūmuose susitiko su kitu garsiu asmeniu Kim – realybės televizijos žvaigžde Kardashian (Kardašian), su kuria aptarė kalėjimų reformą ir nuosprendžių priėmimą.

Žvaigždė į Baltuosius rūmus atvyko vilkėdama juodą kostiumėlį ir avėdama geltonus aukštakulnius, pranešė naujienų agentūros AFP fotografas.

K. Kardashian turėjo susitikti su prezidento padėjėju ir žentu Jaredu Kushneriu (Džaredu Kušneriu), kuris vadovauja Baltųjų rūmų pastangoms vykdyti teisingumo reformą.

Tačiau galiausiai ji susitiko su kitu televizijos veidu – prezidentu D. Trumpu, kuris anksčiau garsėjo savo realybės šou „Mokinys“ (The Apprentice)".

„Puikus šiandienos susitikimas su @KimKardashian, kalbėjome apie kalėjimų reformą ir nuosprendžių priėmimą“, – socialiniame tinkle „Twitter“ parašė prezidentas ir pridėjo susitikimo nuotrauką iš Ovaliojo kabineto, kurioje prezidentas plačiai šypsosi.

37 metų K. Kardashian garsėja televiziniu gyvenimu, bet taip pat aktyviai ragino paleisti 62 metų Alice Marie Johnson (Elis Mari Džonson), kuri už nesmurtinį, su narkotikais susijusį nusikaltimą kalėjime sėdi daugiau kaip du dešimtmečius.

Griežtų baudžiamojo teisingumo įstatymų peržiūra buvo ankstesnio prezidento Baracko Obamos (Barako Obamos) administracijos prioritetas, bet jam nepavyko užsitikrinti Kongreso paramos ir tai išprovokavo virtinę prezidento malonės suteikimų.

D. Trumpas kol kas laikėsi griežtesnės pozicijos ir kalbant apie baudžiamąjį teisingumą propagavo požiūrį „užrakinkit juos ir išmeskit raktą“.

Per pirmuosius pusantrų prezidentavimo metų D. Trumpas suteikė malonę Arizonos šerifui Joe Arpaio (Džo Arpajui), jo šalininkui, kuris buvo nuteistas už teismo nurodymo nutraukti prieš imigrantus nukreiptą kelių policijos patruliavimą pažeidimus.

D. Trumpas taip pat suteikė malonę buvusio viceprezidento Dicko Cheney (Diko Čeinio) buvusiam administracijos vadovui Lewisui Libby (Liuisui Libiui), nuteistam už melavimą tyrėjams, tyrusiems CŽV pareigūnės Valerie Elise Plame Wilson (Valeri Elis Pleim Vilson) tapatybės nutekinimą.

Praėjusį mėnesį Kim Kardashian vyras reperis Kanye Westas (Kanjė Vestas) nustebino tviteryje paskelbęs apie savo „meilę“ D. Trumpui ir pavadinęs jį „broliu“, su kuriuo jis esą dalijasi „drakono energija“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Dar viena 'MeToo' užsigeidė?..

bb

bb portretas
ojei, šita subinės žvagždė, aplamai šlykštu į ją žiūrėti..

AS

AS portretas
Kas susije su narkotikais ,jokio pasigailejimo.Kodel Tumpas sedi.Nepajegia atsistoti?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių