Quantcast

D. Montvydas: laimėjimas „Eurovizijoje“ suvienytų Lietuvą

Laimėjimas „Eurovizijos“ konkurse suvienytų Lietuvą, mat pastaruoju metu lietuviai praranda pasitikėjimą savo jėgomis šiame konkurse. Taip per spaudos konferenciją po pirmosios repeticijos kalbėjo Donatas Montvydas.

Atlikėjo teigimu, konkurso laimėjimas, kaip ir krepšinis, galėtų būti vieningos šalies simboliu. Krepšinio tema spaudos konferencijos metu taip pat buvo paliesta. Paprašytas įvardinti, koks geriausias visų laikų krepšininkas, D. Montvydas neabejodamas savo favoritu įvardijo Arvydą Sabonį.

„Pažįstu Arvydą, daugiau nei 10 metų būdamas dainininku turiu galimybę pažinoti daugybę puikių žmonių Lietuvoje, jis – tikrai išskirtinis krepšininkas“, – kalbėjo D. Montvydas.

Spaudos konferencijos metu Lietuvos atstovas sulaukė nemažai įdomių klausimų: užsienio žiniasklaida domėjosi jo pseudonimo Donny Montell atsiradimu, šokio studijomis, pirmuoju dalyvavimu „Eurovizijoje“ bei draugyste su Makedonijos atstove Kaliopi.

Visa spaudos konferencija – įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Marija

Marija portretas
Labai patiko interviu. Grazi, laisva kalba, grazi laikysena, tvarkingai atrodantis jaunuolis. Nuosirdziai jam linkiu gero pasirodymo. Eurovizija taip pat konkursas, nesvarbu, kad kai kam is komentuotoju nepatinka. Kiekvienam dalyviui tai laiptelis aukstyn. Sekmes , Donatai. Aciu, kad garsini Lietuvos varda. Australiete labai nuostabi. Stebejau ja, kai dalyvavo ir laimejo XFactor.

sekmes..

sekmes.. portretas
Bet ..nejaugi.taip svarbu laimeti..kai aplink.yra daug geresniu..idomesniu.balsu..bet..dar.juk balsuoja..politiskai...As linkiu sekmes..bet.kad is pirmos vietos nenukrystu.iki.pusiaukeleje.Zinoma, kad kiekvienas.issivaizduoja.kad jus laimes.. Na..kaip bus taip ir.bus.. Nesinervinkite.. Be reikalo. Ned jau.atsibodo.ta.eurovizija. Lyg tai...milijarda Laimetum...O.cia.

nesvaikit

nesvaikit portretas
Tegul tik į finalą papuola ir tai jau būtų didelis laimėjimas
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių