Quantcast

D. Montvydas kartu su švedų reperiu pristato naują hitą

  • Teksto dydis:

Donatas Montvydas pristato naujausią savo dainą „Another Lover“, kurią įrašė kartu su švedų reperiu Jey Balmainu.

Atlikėjai susipažino, kai Donatas dalyvavo „Eurovizijoje“ 2016 metais Švedijoje ir nuo to laiko juos sieja muzikinė draugystė.

Naujausia atlikėjo daina buvo įrašyta Stokholme, o prie jos prisidėjo ir du multiplatininiai prodiuseriai, kurie dirbo su Travisu Scottu, Young Thug, Chrisu Brownu ir kitais pasaulinio garso atlikėjais. Šiandien daina yra pristatoma Lietuvoje, o po savaitės Donatas vyks į Švediją ir ją pristatys ten. „Su nekantrumu laukiu dainos pristatymo tiek čia Lietuvoje, tiek Švedijoje, nes šioje dainoje įdėta ne tik daug kelionių įrašinėjant kūrinį, filmuojant klipą, bet ir daug kūrybinių emocijų, todėl smagu pagaliau pasidžiaugti rezultatu ir su savo gerbėjais“, – sako Donatas. Daina „Another Lover“ yra apie emocinę būseną, kai jaučiamės pasimetę tarp savo emocijų ir ieškome, kaip iš tos būsenos pabėgti“, – sako Donatas.

Daina „Another Lover“ įkvėpė nufilmuoti vaizdo klipą ir taip įtvirtinti tarptautinio dueto įvaizdį, dėl to Jey atvyko į Lietuvą ir su visa komanda atliko didelį darbą.

„Buvo labai įdomi patirtis dirbti su tokiu talentingu atlikėju, kuriam svarbi kiekviena detalė, kuris visada turi konkrečią viziją“, – pasakoja reperis Jey.

Filmuodami klipą režisierius Rokas Makarevičius ir operatorius Jaroslavas Garvinas stengėsi pasitelkti vaizdus ir dainą pastiprinti vizualiai.

„Nenorėjome pačios dainos užgožti scenarijumi, tikslas buvo vizualiai pastiprinti emocijas, kurias sukelia daina“, – sako režisierius.

Išskirtiniam pasirodymui Jey sugrįš į Lietuvą jau gruodžio 28 d., kur Donato koncerte pirmą kartą kartu gyvai atliks šį kūrinį Kauno lofte „Gargaras“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Neutralis

Neutralis portretas
Man nepatiko. Pi 1:12min isjungiau . Sorry Donce

susikisk y subine ta afrikietiskai

susikisk y  subine ta  afrikietiskai  portretas
svediska hita ......

A

A portretas
Turek balsa paskuij dainuok
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių