Quantcast

D. Bunkus džiaugiasi išaugusiu sekėjų skaičiumi: galėtų tie Suodaičiai dar pasipykti

  • Teksto dydis:

Tęsiantis Viktorijos Siegel-Suodaitės ir Lauryno Suodaičio šeimos dramai, išaugusiu sekėjų būriu instagrame šeštadienį pasidžiaugė buvęs nuomonės formuotojos sužadėtinis ir dukros tėvas Danielius Bunkus.

Verslininkas svarstė, kaip keistųsi jo sekėjų skaičius, jei Suodaičiai susitaikytų.

„Galėtų tie Suodaičiai dar biškį pasipykti. Jie pešasi, pas mane kažkodėl +10 000 sekėjų. Įdomu, kas būtų, jei susitaikytų?“ – rašė D. Bunkus.

Primename, kad D. Bunkus balandžio viduryje instagrame griežtai atkirto tiems, kurie prašo jo pasisakyti apie Suodaičių šeimos dramą.

„Žmonės, neberašykit jūs man tų savo patarimų, ką man daryti ir ko nedaryti šitoje Suodaičių situacijoje. Nes jau nuoširdžiai už****. Aš nieko neturiu su jais bendro ir neplanuoju turėti. Aš juos abu seniausiai esu ramiai emociškai paleidęs į orą kaip balionėlius. Nelinkiu jokio blogio nei vienam iš jų, taip kad pasilikite visas savo negatyvias nuomones ir patarimus sau ir nustokite patarinėti žmonėms, kurių jūs nei pažįstate, nei akyse matę, bet jaučiatės, kad turite savo nuomonę ir negalite nepatarti. Niekam ta jūsų nuomonė neįdomi be jūsų pačių, įsikalkite tai sau į galvą ir neberašinėkite man. Aš čia išvis ne prie ko, atstokite“, – rašė D. Bunkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

St

St portretas
Dar vienas "boba su kiaušiais" džiaugiasi sekėjų skaičiumi. Gal irgi taps "nuomonių formuotoju" ?

Klounai

Klounai portretas
Uz.... tie klounai , nuomones formuotojai ,net bloga nuo tu Lt atplaisu. Bet ka tie suniasklaida gali rasyti tik nukreipt demesi nuo rimtu,katastrofisku pasekmiu Lt.

Dalia

Dalia portretas
Nereikia nei dirbti , o pinigai byra....tikrai debilizmas.
VISI KOMENTARAI 39

Galerijos

Daugiau straipsnių