Quantcast

D. Bosas dukrą šokiravo radinys kokteilyje: visada žiūrėkite, ką geriate

  • Teksto dydis:

Žinomos verslininkės Dainos Bosas dukra Marija Randers patyrė nemalonų incidentą viename sostinės bare. Kokteilyje, kurį mergina užsisakė, buvo stiklo šukės. Tačiau, pasak M. Randers, ją labiau šokiravo ne šukės gėrime, o baro administracijos reakcija.

„Vakar „Distilerijoje“ užsisakiau gėrimą. Begeriant man į burną pateko stiklo šukės. Aš nelabai suprantu, ar tai normalu? Nes baro darbuotojai ir administratorė į situaciją reagavo, kaip į savaime suprantamą dalyką. Gal tai dažnai pasitaiko?

Noriu tikėti, jog tai nelaimingas atsitikimas, o ne tyčinis veiksmas. Klaidų pasitaiko visiems. Bet aš noriu akcentuoti ne patį incidentą, o kaip administracija jį sprendė. Tiksliau nesprendė.

Padavėja pagūžčiojo pečiais, o baro administratorė pasiūlė dar kartą pakartoti gėrimą, kaip kompensaciją.

Vienu žodžiu, visada žiūrėkite, ką geriate, man vakar labai pasisekė, kad pajutau ir neprarijau stiklo, kuris būtų mane sužalojęs“, – feisbuke perspėjo M. Randers.

Mergina pasidalijo delno su gėrime rastomis šukėmis nuotrauka.

Į nemalonią situaciją sureagavo ir baras „Distilerija“, kuris atsiprašė M. Randers.

„Miela Marija, nuoširdžiai atsiprašome ir apgailestaujame dėl šio įvykio... Labai nesmagu skaityti apie Jūsų nutikimą bei ypač neadekvačią ir šaltą reakciją sprendžiant įvykį.

Pažadame surasti kaltus, abejingus pamokyti manierų bei užtikrinti, kad tokie dalykai niekada nepasikartotų.

Dar kartelį nuoširdžiai atsiprašome.

Ir jei tik galėtume išpildyti kokį nors Jūsų norą, kad nors kiek sušvelninti įvykio kartėlį – mes Jūsų paslaugoms!“ – rašė „Distilerija“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
PASIRODO NESISEKA VISOM PONIOM , KURIŲ PAVARDĖS N E L I E T U V I Š K O S .

Šukė

Šukė portretas
Kai bosiukei kas nutinka-tuoj žinia pirmame puslapyje!O jei eiliniam žmogeliui-tiek ir žinių...

Mokytoja Onutė

Mokytoja Onutė portretas
Senamiestyje prie Kauno pilies, ,,BERNELIŲ UŽEIGOJE''su svečiais iš Vokietijos patyrėme tiesiog šoką,valgydami balandėlius mesoje radome stiklos šukes.Atsiprašė padavėja ,bet patyrėme didelę gėdą prieš svečius iš Vokietijos.....
VISI KOMENTARAI 40

Galerijos

Daugiau straipsnių