Quantcast

D. Belickaitė – apie artėjančias vestuves ir jau metus trunkančią intensyvią veiklą: norisi tikėti, kad viskas vyks pagal planą

  • Teksto dydis:

24-erių metų laidų vedėja Dalia Belickaitė labai susirūpinusi, tačiau kol kas nepraranda vilties, jog prastėjanti koronaviruso situacija nesugriaus jos gražiausios gyvenimo šventės planų. Dėl pandemijos D. Belickaitė kartu su sužadėtiniu Edvinu Šeškumi yra apgalvoję ir kitokį vedybų scenarijų.

„Vestuvėms ruošiuosi labai intensyviai. Čia tarsi mano kūdikėlis, mano projektas, į kurį atidaviau visą save. Jeigu viskas pavyks, vestuvės turėtų atrodyti įspūdingai. Kyla visokių minčių, nes su karantinu neiname į gerąją pusę, o vestuvės – jau vasarą. Tačiau viską darome pagal planą, ir, kai artės data, tada ir darysime sprendimą. Su Edvinu pasikalbame, ką darytume vienokiu ar kitokiu atveju, ar nukeltume, ar susituoktume tik tarp artimųjų, o švęstume vėliau. Bet labai noriu tikėti, kad viskas vyks taip, kaip tikimės dabar“, – apie savo planus atskleidė D. Belickaitė.

Šie metai D. Belickaitei buvo ne tik pasiruošimas vedyboms, bet ir naujos veiklos metai. Šiandien lygiai metai, kuomet ji tapo 2TV kanalo veidu. Pasak kanalo laidų vedėjos būta visko, ir streso, ir linksmų akimirkų.

„Šie metai praėjo be proto greitai. Atrodo tik neseniai pradėjome filmuoti, o jau metai prabėgo. Pradžioje buvo didelis stresas net stovėti, skaityti naujienas. Tačiau visi metai buvo labai įdomūs, su kolegomis turime puikių atsiminimų. Tikiu, kad per šį laiką patobulėjau, tačiau visada norisi tai išgirsti iš aplinkinių, kurie į tave gali pažiūrėti kitokiomis akimis“, – kalbėjo D. Belickaitė.

Džiugesio neslėpė ir kitas 2TV vedėjas Timūras Augucevičius, kuris įsitikinęs, kad kanalas tikrai padeda šalies muzikantams ir skatina juos kurti.

„Atsimenu pradžią, bandymus, planavimą ir pasiruošimą, lyg vakar. Kanalas startavo, mušė reitingus ir azarto karuselė užsisuko. Man išties patinka kanalo komandos užsivedimas imantis iššūkių. Kadangi 2TV yra lietuviškos muzikos namai norisi, kad jie būtų jaukūs ir kviečiantys. Susidarius tinkamoms aplinkybėms ir įsivažiavus muzikantų veiklai imsimės naujų projektų. Smagu, kad galime būti ne tik vedėjais, bet ir drąsiai reikšti savo idėjas, į kurias yra atsižvelgiama“, – pasakoja T. Augucevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių