Quantcast

COVID-19 susirgęs A. Chošnau pristato dainą: tai – dedikacija visiems, kuriuos stipriai mylime

  • Teksto dydis:

Kiekvienas pasaulį mato savo akimis. Tik šią paprastą tiesą lengva pamiršti. Ypač šiais sunkiais laikais, kai atrodo esi tarsi priverstas apginti savo požiūrį, savo mintis, savo jausmus. Maži dalykai gali tapti monstru – apie tai ši daina ir muzikinis klipas. Vis dėlto vienas jausmas gali suvienyti mus visus. Tuo įsitikinęs atlikėjas Alanas Chošnau, šiandien kartu su žinomu britų muzikos prodiuseriu Marku Reederiu pasauliui pristatantis dar vieną muzikinę naujieną – tikrą triumfą meilei.

Kelerius metus muzikiniais sprendimais ir siunčiamomis žinutėmis stebinantys kūrėjai pripažįsta ir patys puikiai suprantantys, koks nelengvas išbandymas užgriuvo pasaulį. Jau būtų neįmanoma rasti žmogaus, kurio nebūtų palietusi pasaulinė pandemija arba bent jau privertusi sustoti, permąstyti savo gyvenimą, vertybes, tikslus.

Išmokus gyventi naujoje realybėje nelengvu išbandymu tapo ir kasdienybė, ilgos paros izoliacijoje vienam arba net su mylimu žmogumi, kuris sunkiomis aplinkybėmis gali tapti ne tokiu jau mielu.

„Taip, maži dalykai gali tapti monstru“, – juokiasi COVID-19 susirgęs A. Chošnau, pristatydamas savo naujausią darbą. Šį kartą A. Chošnau ir Markas Reederis savo klausytojams pateikia net tris jau tarptautinio populiarumo sulaukusio kūrinio „Love of My Life“ remiksus ir originaliai kūrinio versijai sukurtą muzikinį klipą.

Pats asmeniškai itin artimai pajutęs, ką reiškia pasaulį sustabdęs virusas, A. Chošnau sako šių dienų aktualijose dar stipriau supratęs, kaip svarbu nepamiršti tikėjimo vienas kitu.

„Tai yra meilės daina. Visai nesvarbu, kokius įsitikinimus mes kiekvienas turime, kuo tikime, kuo gyvename, mūsų pasaulis vėl gali atsistatyti, jeigu mokėsime išpažinti meilę, atsiprašyti ir atleisti, jeigu mokėsime mylėti vienas kitą“, – šypsosi dainos žodžius su kolega parašęs A.Chošnau.

Muzikos kūrėjai įsitikinę, kad būtent muzika šiuo nelengvu laikotarpiu gali suteikti tarsi naują pulsą ir tikėjimą ateitimi, kuri šiuo metu dažnam gali būti nusipaišiusi tik tamsiomis spalvomis.

„Muzika gali sugrąžinti tavo gyvenimą, tapti tavo uostu, suteikti balsą tavo jausmams, netgi formuoti tavo asmenybę. Muziką mes išgirstame anksčiau, nei išmokstame kalbėti. Ji yra pirmykštė energija“, – sako kūrėjai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių