Quantcast

Celofanas veržėsi pasikalbėti su M. Stonkumi: aktorių palydėjo pareigūnai

  • Teksto dydis:

Skandalingai pagarsėjęs Antanas Kandrotas-Celofanas antradienį panoro pabendrauti su aktoriumi Mantu Stonkumi. Buvo iškviesti policijos pareigūnai. 

Valdžios kritikas, prie Seimo vykusių riaušių ir kitų protesto akcijų dalyvis Celofanas antradienio vakarą vyko į Marijampolę, kur kultūros centre buvo rodomas spektaklis „Man gal magnio trūksta?“, kuriame vaidina ir M. Stonkus.

Kaip matyti feisbuko puslapyje „Knygnešys gyvai“ patalpintuose vaizdo įrašuose, Celofanas bandė patekti į renginio užkulisius ir pasikalbėti su M. Stonkumi, tačiau to padaryti A. Kandrotui nepavyko.

Buvo iškviesti policijos pareigūnai, kurie po reginio aktorių ir jo kolegas palydėjo į automobilį.

LNK reportažas:

Celofanas aiškina, kad jį supykdė M. Stonkaus žodžiai, pasakyti tinklalaidėje „Vėl tie patys“. Aktorius išreiškė nepritarimą mitingui, vykusiam Sausio 13-osios dienos minėjime, minėjo Celofaną ir reiškė nepritarimą jo veiksmams.

„Aš suprantu, kad nėra laisvės, nebegaliu išeiti su savo vaikais, nes bus kažkokie Celofano samdiniai, kurie gali tave užpulti viduryje gatvės, nupurkšti, siūlo mergą už 500 eurų, – sakė aktorius, vėliau pridūręs. – Jeigu Celofanas nori, galim eiti, suorganizuosim kovą vienas ant vieno, su plikais kumščiais, sportinę, pagal taisykles.“

Aktorius nevengė aštrių žodžių ir keiksmų.

Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio viršininkė Ieva Šlivinskienė portalui kauno.diena.lt teigė, kad Bendrasis pagalbos centras pranešimą iš Marijampolės kultūros centro darbuotojos gavo apie 19.45 val.

„Marijampolės kultūros centro darbuotoja pranešė, kad vyras, kaip vėliau paaiškėjo, viešumoje ir socialiniuose tinkluose gerai žinomas A. Kandrotas, patalpose filmuoja telefonu ir nori pasimatyti su vienu iš aktorių – Mantu Stonkumi. Pranešėja papildė, kad lauke stovi apie 10 asmenų, kurie atvyko kartu  su A. Kandrotu. Buvo bijoma, kad gali kilti konfliktas ir paprašė policijos pareigūnų užtikrinti saugumą“, – sakė  I. Šlivinskienė.

Policijos atstovė teigė, kad tikslaus pareigūnų, atvykusių į incidento vietą, skaičiaus negali pasakyti, tačiau sureagavo netoliese buvę policijos pareigūnai,  į įvykio vietą atvažiavo keli ekipažai. 

Anot I. Šlivinskienės, nukentėjusių asmenų nebuvo. „Atvykę į vietą pareigūnai išsiaiškino, kad susirinkę asmenys nebuvo agresyviai nusiteikę ir užtikrindami saugumą palydėjo aktorius į jų automobilį“, – sakė policijos atstovė.

Šiuo metu pareigūnai analizuoja informaciją, susijusią su incidentu, ir sprendžiama, ar pradėti tyrimus dėl galimų pažeidimų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kickboxer

Kickboxer portretas
Celofanas ir vel plaukioja xD , gaus jis malku kokia diena ir pasibaigs jo juokeliai :D "Celofanas" , tie kas palaikot ta durniu , tai galit jau varyt i Anktartida , visi galesit ten susirinke ir planuot ka daryt xD

Xcxx

Xcxx portretas
kur matote aktorių, čia gaidys,gerai celofanas" padarė"

dvieju fufeliu

dvieju fufeliu portretas
razborkes oirmuose puslapiuose eikit jus zinot kur su tokiom naujienom .
VISI KOMENTARAI 61

Galerijos

Daugiau straipsnių