Quantcast

Buvusi M. Jacksono ranča vėl parduodama – šįkart už dar mažesnę kainą

  • Teksto dydis:

Velionio popmuzikos karaliaus Michaelo Jacksono (Maiklo Džeksono) ranča „Neverland“ Kalifornijoje vėl parduodama – šįkart už ją prašoma 31 mln. JAV dolerių, nors dar prieš ketverius metus kaina siekė 100 mln. JAV dolerių.

Netoli Los Olivoso esančioje 2,7 tūkst. akrų (1,093 ha) valdoje, kuriai yra grąžintas ankstesnis Platanų Slėnio rančos („Sycamore Valley Ranch“) pavadinimas, yra pagrindinis namas su šešiais miegamaisiais, trys svečių namai, keturių akrų ežeras su kriokliu, teniso kortai, keletas tvartų ir pastatų gyvūnams.

Nekilnojamojo turto agentas Kyle Forsythas (Kailas Forsaitas) Jungtinių Valstijų žiniasklaidai paaiškino, jog garsiosios valdos kaina smarkiai krito iš dalies dėl daug metų regioną varginusios sausros, kuri pakenkė ir nekilnojamojo turto rinkai.

Agentas pridūrė, jog kompleksas buvo gerai prižiūrimas, o dabar, kai „sausra baigiasi ir Santa Ineso slėnis vėl apsipylė žiedais“, yra geriausias metas jį parduoti.

M. Jacksonas už rančą 9-ajame dešimtmetyje, kaip kalbama, sumokėjo 19,5 mln. JAV dolerių. 2008 metais, atlikėjui nesugebėjus grąžinti paskolos, viena nekilnojamojo turto investicijų bendrovė ją įsigijo už 22,5 mln. JAV dolerių.

Kitais metais popmuzikos karalius mirė.

Žinia apie rančos pardavimą pasirodė tuo metu, kai televizijos kanalas HBO rengiasi sekmadienį parodyti demaskuojantį keturių valandų dokumentinį filmą „Leaving Neverland“, kuriame kalba ir du vyrai, teigiantys, kad vaikystėje buvo M. Jacksono seksualiai išnaudojami visoje rančos teritorijoje, įskaitant mansardą, pagrindinį miegamąjį ir baseiną.

M. Jacksonas per visą savo gyvenimą sulaukė daugybės įtarimų dėl vaikų seksualinio išnaudojimo.

2003 metais, tiriant vaikų tvirkinimo bylą, rančoje buvo atlikta krata ir policija tuomet konfiskavo didelę pornografijos ir nuogų vaikų atvaizdų kolekciją.

2005 metais dainininkas šioje byloje buvo išteisintas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ignė Badonavičiūtė

Ignė Badonavičiūtė portretas
ta namas neparduotas nes tas namas yra ignės vardų Bagigne@gmail.com čia yra mano tas namas neparduotas čia jeina iš mano pinigus tas namas turi daug kambarių
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių