Quantcast

Buvusi dainininko A. Vilčinsko žmona Rūta ištekėjo ir laukiasi antro vaiko

  • Teksto dydis:

„Pamenu, kaip verkiau vieno kambario bute, kurį išsinuomojau, nusprendusi skirtis. Virtuvėje prisiglaudusi prie radiatoriaus verkiau kruvinom ašarom, norėjosi baubti balsu, bet stengiausi  nerėkti, kad neišgirstų kitame kambaryje esantis sūnus. Buvo labai sunku, gyvenimą iš tiesų pradėjau nuo visiško nulio, netgi minuso“, – jau šį ketvirtadienio vakarą, 20 val., LNK pokalbių laidoje „Bučiuoju. Rūta“ pasakos buvusi dainininko Arvydo Vilčinsko žmona Rūta Gajauskaitė-Zadarnauskienė.

Moteris pasakos, kad gyvenimą nuo nulio teko pradėti ne kartą. Pirmąjį – kai su mylimuoju, tuomet dar būsimu vyru ir sūnaus tėvu išvyko laimės ieškoti į Airiją, vėliau, kai dėl garsaus dainininko viską metė ir grįžo į tėvynę. O vėliau dar kartą viską pradėjo nuo nulio po skyrybų. Šiandien Rūta pasidžiaugs, kad dabar jos gyvenimas visiškai kitoks – ji vėl ištekėjo ir laukiasi antrojo vaikelio.

Tuo metu fantastiškus tortus gaminanti Sandra Steponavičienė pasakos apie laimės paieškas Airijoje, vėliau Anglijoje ir verslą, kurį įkūrė grįžusi į Lietuvą. „Niekada nepamiršiu, ką patyriau dirbdama kambarine. Per mėnesį sunešiodavau dvi poras batų. Kambarinės darbas aukštos klasės viešbutyje buvo labai sunkus. O nemaloniausia apartamentus buvo tvarkyti išvykus pasaulinio garso grupėms, kurios apsistodavo kone kiekvieną savaitgalį. Sienos nuvarytos fekalijomis, panaudoti prezervatyvai prilipę ne tik prie sienų, bet ir užmesti ant lempų... Kuo garsesni, turtingesni žmonės apsistodavo, tuo klaikesniame stovyje palikdavo apartamentus...“, – pasakos konditerė S. Steponavičienė.

„Nepabijojau mesti gero gyvenimo susikurto JAV dėl Lietuvoje sutiktos meilės“, – pasakos kita laidos dalyvė Erika Puodenienė, verslą sukūrusi iš vienos kepuraitės.

O štai gemologė, deimantų namų įkūrėja Dana Ribas pasidalins knygos verta istorija, kuomet liko su dviem mažais vaikais, be pajamų ir viso užgyvento turto, kurį vyras gudriai pasiliko sau.

Pradėjusi gyvenimą nuo nulio Izraelyje, dirbdama kosmetikos parduotuvėje, šiandien Dana priklauso Izraelio deimantų biržai, tarsi uždaram, tik 3 tūkst. narių vienijančiam klubui, kuriame tik dešimt procentų – moterys, o ji – viena jų ir vienintelė lietuvė. Moteris lydima apsaugos darbuotojo į studiją atsineš milijono vertės deimantų dirbinius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Emigr.

Emigr. portretas
Tik pagalvok,moteris su patirtimi tekėjo ir nesuprato uz ko.Žinote, nereikia graudinti, kad sunkiai dirbote užsienyje, visi tenai išvažiavę dirbo,dirba sunkiai .Lietuvoje ne lengviau dirbo,dirba ir atlyginimas toks kiek užsienyje gauna už vieną savaitę o čia ,Lietuvoje, už darbo mėnesį .Nereikia propogandos ir dabar užsienyje nemokantis anglų kalbos, maziausias atlyginimas valandos 8.45 svaro.O kiek Lietuvoje ar zinote,labai sunkiai dirba ir uz valandą moka 2.99 euro.Tai kaip atrodo ir koks skirtumas,manau atskiriate.Niekas neleidžia dirbti viršvalandžius užsienyje, netgi uztenka trys dienas savaitėje padirbti ir uztenka viskam pragyvenimui. Žinoma lietuviai važiuoja užsidirbti ir netinginiam per mažai trijų dienų.Jie susiranda kitose agentūrose kitų darbu.Nereikia šmeižti užsienio, matomai sita ponia turedama vaiką , ieškojo princo ant balto zirgo.Kokių tenai merginų, moterų yra iš Lietuvos žino dauguma pabuvojusiu.O senis yra senis ,žinojai kokio amziaus vyras uz kurio tekejai.

sekasi

sekasi portretas
Rutai,zinau tokiu kurios dar nei karto neistekejo,o cia jau trecia ,ir zinok ka daryt kad nors pirma karta isteket

Labai grazi

Labai grazi portretas
O Vilčinskas senas ir baisus nereikėjo jai teket už tokio
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių