Quantcast

A. Butkus ir grupė „Džentelmenai“ buvo apmėtyti pomidorais

  • Teksto dydis:

Lietuvos pramogų pasaulio padangėje vis pasigirsta naujienų apie įvairių merginų grupių nesutarimus, tačiau pasirodo, jog pavydas ir net santykių aiškinimasis jėga nesvetimas ir atlikėjams vyrams. Neseniai būtent jėgos panaudojimu baigėsi ir konfliktas tarp vaikinų grupių „Čilinam“ bei „Džentelmenai“.

„Mūsų santykiai su „Čilinam“ yra labai prasti, pastaruoju metu išvis stengiamės jų vengti. Nusibodo, kaip jie mums pavydi jaunystės, grožio, puikių figūrų, ir, žinoma, balsų“, – situaciją komentavo grupės „Džentelmenai“ narys Andrius Butkus. Būtent jis per įvykusį konfliktą ir nukentėjo labiausiai.

Varžydamiesi dėl pagrindinio prizo Darbėnuose vykusioje Derliaus šventėje atlikėjai pasitelkė ir keletą ne visai švarių metodų. Pirmi kantrybę praradę „Čilinam“ vaikinai puolė vytis „Džentelmenus“, kuriems bėgti teko plaukiant maža valtimi. Negalėdami pasiekti varžovų, „Čilinam“ ėmė į juos mėtyti pomidorus, ir pataikė tiesiai A. Butkui į galvą.

„Dar gerai, kad pomidorus, o ne moliūgus mėtė... Nors moliūgų jie turbūt net nepakeltų“, – pridūrė nukentėjęs A. Butkus. Tiesa, atlikėjas čia pat pratrūko juoku – visa ši neva konfliktinė situacija buvo muzikinės komedijos „Didžioji derliaus šventė“ scenarijaus dalis. Abi vaikinų grupės vaidino Darbėnų kaimelio gyventojus, besivaržančius dėl pagrindinio prizo – kelionės į sostinę ir Vaidos Genytės širdies.

Visgi labiausiai A. Butkui įsiminė kita filmo scena: „Aš visiškai nesupratau, kodėl galiausiai Vaida pasirinko būtent tą jaunikį. Visiška nesąmonė! Po to net nuėjau atskirai su pasikalbėti, kas jai ten šovė į galvą“, – juokėsi A. Butkus, kuris filme taip pat pretendavo į ilgą ir laimingą gyvenimą su V. Genyte. Kam pavyko užkariauti jos širdį, ir kokius nuotykius patyrė Darbėnuose apsigyvenusios Lietuvos žvaigždės, sužinosime jau šį sekmadienį  19.30 muzikinėje komedijoje „Didžioji derliaus šventė“ per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių