Quantcast

Buenos Airių gyventojai apie I. Stasiulytę: ši lietuvė sukeltų daug pavydo argentiniečių moterims

Pirmieji aistringi aštuonių Lietuvos garsenybių tango pasirodymai Argentinoje jau įvyko. Kiekvienas laidos „Tangomanai“ dalyvis atidavė visas savo jėgas – vieni išgyveno karščiausias emocijas, o kiti dėl didelio jaudulio nė neatsimena, kaip sušoko.  Jei pirmasis aktorės Inetos Stasiulytės ir jos partnerio Marcos pasirodymas buvo romantiškas, šį sekmadienį jie pasiruošę kaip reikiant nustebinti. 

Tiesa, pora net ir neturi kito pasirinkimo – juk praėjusį sekmadienį būtent jie tapo vienais iš lyderių, surinkusių maksimalų balų skaičių!

Kitaip nei kiti projekto dalyviai, Ineta ir Marcos treniruojasi atskirai – aktorės partnerio teatre. O tai – ir privalumas, ir didžiulis išbandymas. Mat scena, kurioje jie treniruojasi, skaičiuoja jau daugiau nei 100 metų. Nors iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad ši scena nėra niekuo ypatinga, iš tikrųjų ji pritaikyta būtent tango spektakliams – kad žiūrovai geriau matytų šokį, grindys čia nuklotos su nemenku nuolydžiu.

Tango aikštelėse susitikę žmonės taip nešoka.

„Vos neverkiau – atrodo, kad čia neįmanoma repetuoti. Ne tai, kad slystu, bet atrodo, kad aš tiesiog griūsiu į priekį“, – pasakojo  I. Stasiulytė.

Tačiau net ir tai ne vienintelis poros laukiantis sunkumas. „Yra vienas labai įdomus dalykas – Marcos yra kairiarankis. Visus triukus jis daro į kitą pusę, negu aš esu įpratusi. Todėl ir mano smegenys turi apsisukti – visus triukus turiu daryti per kairę pusę. Tai – kaip išmokti iš naujo vaikščioti“, – neslėpė Ineta.

Nepaisant sunkumų, prieš didįjį savo sekmadienio pasirodymą, Ineta ir Marcos intriguoja – šokis ne tik bus kur kas agresyvesnis, bet ir paženklintas magišku triuku!

Šokis išties nepaliks abejingų. „Tango aikštelėse susitikę žmonės taip nešoka. Ši lietuvė sukeltų daug pavydo argentiniečių moterims“, – savo akimis išvydęs tai, apie ką Ineta ir Marcos iš pradžių tik kalbėjo, sakė vienas komisijos narys.

Kaip likusieji komisijos nariai įvertins šios poros pasirodymą? Ar Ineta ir Marcos išliks lyderiais? Visi atsakymai – laidoje „Tangomanai“ – sekmadieniais, 19.30 val. per TV3 ir Go3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rasai,jonui

rasai,jonui portretas
na jūsų ir dar onutės (keli viename)tikrai gražūs veidai,kaip kaip sakoma-snukiai plytos prašo..o ineta gražuolė,seksuali,figūra pasaka,įdomi,protinga ir t.t.

Rasa

Rasa portretas
Stasiulytė labai prasto veido motera ir nereikia čia pasakoti pasakuir malti šūda

JONAS

JONAS portretas
Sukeltu bet nesukėlė Baikit čia šūda malti su ta stasiuline MAN JIN TIK VIENOJE LAIDOJE PATIKO IR KAIP PASAKE VOS MEAPSIMYŽAU nu ka tu pasakysi kultūringa labai moteriška FUI fui
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių