Quantcast

Būdama 73-ejų mirė „Briliantino“ žvaigždė O. Newton-John

Dainininkė Olivia Newton-John (Olivija Niuton-Džon), visame pasaulyje išgarsėjusi Sendės vaidmeniu 1978 metų muzikiniame filme „Briliantinas“ (Grease), po 30 metų trukusios kovos su vėžiu pirmadienį mirė.

Jai buvo 73-eji.

O. Newton-John „šį rytą ramiai mirė savo rančoje Pietų Kalifornijoje, apsupta šeimos ir draugų“, sakoma jos vyro Johno Easterlingo (Džono Isterlingo) pareiškime dainininkės oficialiose socialinės žiniasklaidos paskyrose.

Ne vieną apdovanojimą „Grammy“ turėjusi atlikėja, kurios karjera truko daugiau nei penkis dešimtmečius ir apima tokias populiarias dainas kaip „Physical“, gyvenimo pabaigoje daug laiko skirdavo labdarai.

Krūties vėžys pirmą kartą jai buvo diagnozuotas 1992-aisiais.

Britanijoje gimusi ir Australijoje augusi žvaigždė daugeliu savo albumų ir koncertų rinko lėšas tyrimams ir ankstyvajai krūties vėžio diagnostikai. Melburne buvo pastatytas jos vardo sveikatos priežiūros centras.

„Man nepatinka sakyti „kovojo“, – 2018 metų rugsėjį Australijos televizijai „Channel Seven“ sakė O. Newton-John, paskelbusi, kad vėžys jai diagnozuotas trečią kartą.

„Man patinka sakyti „palenkė“, nes „kovojo“ sukelia nepageidaujamus pyktį ir uždegimą“, – sakė ji.

Šeimos pareiškime dainininkės mirties priežastis nenurodoma.



NAUJAUSI KOMENTARAI

žiauru

žiauru portretas
dar neseniai "atradau" Newton-John ir štai jos nebėra. Ilsėkis ramybėje. Ačiū už kūrybą.
VISI KOMENTARAI 1

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių