Quantcast

Broliai Lavrinovičiai žengia į televiziją: taps įslaptinto šou komisijos nariais

  • Teksto dydis:

LNK televizija įsigijo teisę šį rudenį Lietuvos žiūrovams pristatyti labiausiai įslaptintą šou pasaulyje – „Kaukės“ („The Masked Singer“). Griežtos konfidencialumo sutartys, profesionali apsaugos komanda, įslaptintas atvykimas į filmavimo studiją – tai tik dalis iššūkių, su kuriais teks susidurti ir dalyviams, ir kūrybinei komandai. 

Muzikiniame projekte „Kaukės“ dainuos ryškiausios Lietuvos asmenybės, tačiau niekas nežinos, kas ir po kokia kauke slepiasi. Bene įdomiausia užduotis projekte atiteks komisijai, kuri turės atspėti, kokios įžymybės dainuoja besislėpdamos po įspūdingomis kaukėmis.

Organizatoriai pristato pirmuosius „Kaukių“ komisijos narius – tai humoro jausmo nestokojantys, neišskiriami dvyniai LavTwins, krepšininkai Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai.

Išgirdę pasiūlymą prisijungti prie naujojo projekto komisijos, broliai sureagavo skirtingai. „Brolis susijaudino“, – atvirai sako Darjušas.

LavTwins duetas atvirauja, kad karantino metu nemažai laiko praleido prie kompiuterių ir televizorių, todėl matė ne vieną kitose pasaulio šalyse transliuojamo „The Masked Singer” laidą, kuriose jiems įstrigo nuolatinė intriga, jie bandė spėlioti, kas galėtų dainuoti po kaukėmis, tačiau atspėti buvo labai sunku. Paklausti, ar nebus smalsu ne tik sėdint komisijos kėdėse bandyti išsiaiškinti, kas gi slepiasi po kaukėmis, broliai šmaikštavo: „Kažkaip brausimės į užkulisius ir bandysime nuiminėti tas kaukes, gal kažkaip apeisim apsaugą?“ – svarsto Darjušas.

„Jei nesužinosim, galim ir neužmigti, tai viską darysim, kad galėtume išsiaiškinti ir ramiai naktimis miegoti“, – juokiasi Kšištofas.

Paklausti, kokio žinomo Lietuvoje žmogaus dalyvavimas nustebintų, LavTwins vienbalsiai tvirtina, kad tai būtų krepšininkai Giedrius Gustas arba Ramūnas Šiškauskas, mat jie labai tylūs tiek krepšinio aikštelėje, tiek persirengimo kambariuose, tiek bendruose susibūrimuose, todėl dar ir dainuojančius juos būtų sunku įsivaizduoti.

Dar viena sunki užduotis broliams bus priimti bendrą sprendimą, kuriam dalyviui tą vakarą teks nusiimti kaukę. „Mes daug svarstom, susirašom visus argumentus už ir prieš, tada priimam sprendimą”, – pasakoja Kšištofas.

„Na, Kšištofas dešimt minučių už mane vyresnis, tai gal kartais jam duosiu iniciatyvą, jis manęs dar niekada nepavedė“, – sako Darjušas. „Taip, mes pasitarsim ir aš nuspręsiu“, – juokiasi Kšištofas.

Prieš pusantrų metų įkurtas Lavtwins ženklas – dar viena brolių aistra, kuriai po krepšinio jie skiria didelę laiko dalį, todėl žada, kad labiausiai juos pradžiuginsianti ar nustebinsianti kaukė būtinai gaus jų pačių įsteigtų dovanų. „Mes tikimės gerų pasirodymų, jei mus nustebins – iškart duosim prizą!“ – pažada broliai. LavTwins tandemas labai laukia ir susitikimo su laidos vedėju Giedriumi Savicku. O didžiausia intriga, kaip į brolių priimtą iššūkį tapti komisijos nariais sureaguos jų žmonos? „Jos dar nieko nežino, gali būti, kad pyks“, – atvirai sako Darjušas. „Aišku pyks, o ką daryt? Gėlių nešti mes nemėgstam, bet staigmenas daryti tai mėgstam!“ – juokiasi Kšištofas.

Linksmas brolių duetas ir naujas, įspūdingas, intrigų ir paslapčių kupinas įslaptintas šou „Kaukės“ – jau rudenį naujame LNK sezone.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Na va,

Na va, portretas
čia ir panaudos sporto univero magistrų diplomus.

Pas juos

Pas juos portretas
mentalitetas verziasi pro visas skyles ...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių