Quantcast

Britų popžvaigždė E. Sheeranas sūpuoja dukrelę

Britų popžvaigždė Edas Sheeranas ir jo žmona Cherry pirmą kartą tapo tėvais. Naujagimę dukrelę jie pavadino Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Apie tai 29-erių atlikėjas paskelbė instagrame. Pastarąjį kartą žinutę socialiniame tinkle jis buvo palikęs per praėjusias Kalėdas.

„Sveiki! Trumpa žinutė nuo manęs, nes turiu asmeninių naujienų, kuriomis norėčiau pasidalyti su jumis, - rašė muzikos žvaigždė. – Cherry pagimdė mūsų gražutę ir sveiką dukterį – Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Mes visiškai ją įsimylėję. Ir mama, ir kūdikis jaučiasi puikiai“. Atlikėjas paskelbė ir nuotrauką, kurioje matyti kūdikio antklodė ir kojinaitės.

Kartu E. Sheeranas kreipėsi į savo gerbėjus, prašydamas gerbti jo asmeninę erdvę. Per 2019-ųjų Kalėdas jis pranešė, kad kuriam laikui traukiasi nuo savo darbų ir iš socialinių tinklų. „Aš nuo 2017-ųjų be perstojo dirbu ir tiesiog įkvėpsiu oro, kad galėčiau keliauti, rašyti ir skaityti“, – teigė jis tada.

Atlikėjas prieš keletą metų kartą jau buvo pasitraukęs iš viešumos. 2017 metų kovą jis išleido albumą „Divide“ ir dvejus metus rengė koncertus. 2019 metais pasirodė dar vienas popžvaigždė albumas „No. 6 Collaborations Project“. Tais pačiais metais jis pranešė vedęs savo jaunystės meilę Cherry Seaborn.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių