Quantcast

Britų kulinariniame šou išgarsėjęs lietuvis E. Juška: be juodo darbo nieko nebus

  • Teksto dydis:

„Be juodo darbo nieko nebus, reikia dažnai paaukoti ir savo laisvadienius... Juokinga, kai žmonės galvoja, kad svetur pinigai it ant medžių auga, tereikia juos susiskinti... Dirbant tik po 8 valandas pripažinimo galima sulaukti tik tuomet, jei aplankys didelė sėkmė, tačiau iš savo asmeninės patirties pasakysiu, kad reikia labai daug dirbti, judėti, bandyti, klysti, domėtis, pasimokyti iš savo, o dar geriau – iš svetimų klaidų, ir juodai dirbti“,  – šį pirmadienio vakarą 20 val. LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ sėkmės receptu dalinsis 29-erių lietuvis, Didžiojoje Britanijoje gyvenantis kulinaras Evaldas Juška.

Prieš metus rodytame populiariame britų televizijos kulinariniame šou – „Bake off: the professionals“ tarp 12-os profesionalių kulinarų porų pasirodė ir lietuvis, klaipėdietis E. Juška. Tiesa, profesionaliems konditeriams skirtame šou Evaldas buvo dešinioji garsaus šefo Nelsono Barroso ranka. Kartu jie atstovavo penkių žvaigždučių viešbučiui. Gyvenantys Didžiojoje Britanijoje žino – britai pamišę dėl kepinių ir saldėsių, todėl tokie šou – itin populiarūs, ir sulaukiantys tūkstančių norinčiųjų į juos patekti, mat tai – savotiškas tramplynas į populiarumą, ir pripažinimą.

Kartu su kolega N. Barossu Evaldas sužavėjo griežtumu garsėjančią komisiją šokoladinėmis skulptūromis bei konditerijos šedevrais taip, kad pateko į finalo trejetą. Ir nors pergalę tąkart pelnė kita kulinarų pora, Evaldui dalyvavimas prestižiniame televizijos šou suteikė populiarumą – jis tapo atpažįstamas ir geidžiamas šefas garsiuose restoranuose bei desertinėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių