Quantcast

Boksininko E. Petrausko žmonai – neeilinė kalėdinė dovana

  • Teksto dydis:

Olimpinio prizininko, boksininko Evaldo Petrausko žmona Goda sulaukė svajonės išsipildymo. Plastinės chirurgijos klinika prieš šventes jai padovanojo naują krūtinę.

Goda dirba fotomodeliu, todėl turi atrodyti nepriekaištingai. Tačiau po dviejų gimdymų Godos krūtinė prarado formą, dėl to moteris pradėjo kompleksuoti. Apie bėdas, papasakotas LNK televizijos laidoje „KK2“, išgirdo plastikos chirurgas Saulius Vikšraitis ir pakvietė Godą kartu su vyru Evaldu atvykti konsultacijai.

Apžiūros metu Godai buvo parinkti dviejų dydžių implantai. Reikiamą dydį išrinko pats Evaldas: „Aš už tai, kad būtų mažesnė. Šitas atrodo apvalus, natūralus, o šitas persirpęs“, – laikydamas rankose dviejų dydžių implantus komentavo boksininkas.

Pasak plastikos chirurgo S. Vikšraičio, vyrai retai turi tiek drąsos, kiek Evaldas ir dažniausiai konsultacijose nedalyvauja. „Yra trys porų tipai – vienas, kuomet į konsultaciją atvyksta ir vyras, ir moteris, bet vyras lieka laukti laukiamajame. Antras tipas, kai vyras ir moteris ateina konsultuotis kartu, vyras palaiko, bet sprendžia abu kartu. Ir trečias tipas labai retas, kai vyras reiškia aktyviai savo nuomonę. Bet taip būdavo daugiau nei prieš dvidešimt metų.“ Petrauskų atveju buvo būtent taip – lemiamas žodis priklausė Evaldui.

Kaip boksininkas įtikino žmoną rinktis būtent tokią krūtinę? Viską pamatysite šį trečiadienio vakarą, 19.30 val., laidoje „KK2“, per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ana

Ana portretas
Tuštuma.Į eiline eile.Rinkinis surinktas! Prašom naudotis

Ohhh

Ohhh portretas
Oho daktariukas pasireklamavo... buvo lyg ir graži mergina, kol lūpų nesusivarė. Ką reikia vartot, kad tokios reklamos suveiktų?

Bum

Bum portretas
Pirmai zmonai papus istate ir lupas supute dbr ir sitai))))
VISI KOMENTARAI 59

Galerijos

Daugiau straipsnių