Quantcast

A. Bialobžeskis pratrūko: su žmona pagalbos ligoninėje laukė ištisas valandas

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Lazdynų ligoninėje apsilankęs aktorius Andrius Bialobžeskis liko apstulbęs – laukti skubios pagalbos nenumaldomą skausmą kenčiančiai jo žmonai Laurai Bialobžeskienei teko ištisas valandas.

Sunegalavus žinomo aktoriaus žmonai, sutuoktiniai nieko nelaukdami skubėjo į ligoninę, kad gautų skubią pagalbą  – moterį kamavo nenumaldomi galvos skausmai, tačiau Laurai pirmosios pagalbos teko laukti itin ilgai ir sukandus dantis.

„Didžiuojuosi sveikatos apsauga. Myliu Verygą. Sėdim su Laura greitosios pagalbos priėmime, skubi pagalba. Gavome nukreipimą pas terapeutą, nes neaišku, ko gi klaikiai trečią dieną skauda galvą. Terapeutas išnykęs. Galvą skauda toliau, niekas nieko, tra lia lia.

Didžiuojuosi sveikatos apsauga. Myliu Verygą.

Kylu kovon. Ponia langelyje kukuoja, kad skubi pagalba suteikiama per 24 valandas. Išsiaiškiname, kad mirties atveju (sutuoktinės) jokio ypatingo palikimo negausiu, nesu ir vertas jo, nes terapeuto gauti nesugebu.

Artėja trečia valanda laukimo, esame įvesti į kažkokį koridorių, kur sėdi dar būriai Lietuvos nabagų, musied mokančių PSD. Terapeuto nėra. Kaip gerai turėti kantrią, skausmui atsparią sutuoktinę. Vilties yra, nes jau bėga tos 24 valandos, per kurias galimai atsiras terapeutas ir numanomai nukreips pas neuorologą. Gal net atsiras nevalstybine kalba vograujanti seselė teresėlė ir kokioj 18-19 val. suleis vaistuką. Terapeuto nėra. Arba slepiasi“, – feisbuke dėstė A. Bialobžeskis.

Vėliau viešojoje erdvėje vyras pasidalijo, jog žmonai diagnozuota trišakio nervo neuralgija.

Kaip portalui 15min.lt situaciją komentavo pats A. Bialobžeskis, gydytojams priekaištų jis neturi ir niekada neturėjo. Anot Andriaus, apsilankymas ligoninėje liko patirtimi, kuri tik įrodė, kad patekimo pas gydytojus sistema yra su begale spragų. Vyras pridūrė, kad jo žmonos diagnozė pakankamai rimta ir dar neaišku, kiek užtruks gydymo procesas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Alvydas

Alvydas portretas
Pats esu neurologų klientas su trišakio nervo uždegimu nuo 2006 metų . Kas yra trišakio skausmas ? Įkišk į rozetę laidus ir apsižiok, palaikyk kokias 5 min.Staiga dingo skausmas... Bet vėl nežinai kada trenks - po min ar po dešimt. JAV už operaciją paprašė 60000 dolerių. Veidas būtų likęs kreivas ir per pusę nejudrus. Išgelbėjo tik Lietuvos auksarankis neurochirurgas, dabar dirbantis Santariškėse. Operavo dviese net 8 val. Dabar geriu vaistus jau 10 metu, be ju recidyvas Jei norit smulkiau alpepetr@gmail.com

Asta

Asta portretas
O kodėl 3 dienas laukė ir nesikreipė į savo šeimos gydytoją? Kad bardakas su skubia pagalba, niekam ne paslaptis, bet ir žmonėms sąmoningumo trūksta. Serga savaitėmis, o po to staiga vieną naktį sušviečia, kad jau atėjo laikas pagalbai.

Neringa

Neringa portretas
Bausu laukti priimamajame. Esu laukus ne vieną kartą. Vieną kartą telefonu į priėmimo skyrių išsikvieciau savo pažįstamą gydytoją, gerai, kad buvo diena ir, kad lankiausi pas ją privačiai ir turėjau tel. nr., nes budintis okulistas niekaip neatsirado, o vaikas į akis buvo pripurškęs purškalo nuo erkių..... brrrr.... Stiprybės jums... Toks jausmas, kad tie priėmimo skyriaus darbuotojai robotai... Gydytojai irgi toks jausmas, kad jiems dzin....
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių