Quantcast

Baleto primarijus N. Juška: kai atsidūriau juodoje duobėje, visi draugai dingo

  • Teksto dydis:

„Vieną dieną draugai yra, kitą jų jau nėra. Nereikia apsimetinėti, kad draugai – tai žmonės, kurie bus greta iki grabo lentos“, – sako baleto primarijus Nerijus Juška.

„Kai buvau viengungis, draugų buvo tiek, kad durys neužsidarydavo, per tvoras laipiodavo. O kai patyriau traumą, atsidūriau juodoje duobėje ir net nežinojau – vaikščiosiu, ar ne, šoksiu ar ne, o gal išvis teks sėdėti vežimėlyje, visi draugai dingo, jų tiesiog neliko. Šiandien suprantu, kad ne draugai, o šeima svarbiausia...“ – jau šį pirmadienio vakarą 20.30 val. LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakos N. Juška.

Pasak šokėjo, jis nė nedrįstų svajoti apie ką nors daugiau, nes visos didžiausios jo svajonės per pastaruosius kelerius metus jau išsipildė su kaupu – prieš metus vyras vedė, turi sūnų Paulių, o prieš kelis mėnesius jam bei žmonai Agnei gimė ir dukrytė Eva.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gafas

Gafas portretas
Draugų nėra,kaip yra pinigų tai yra tik apsimetėliai, pasiruošę apgauti,pasinaudoti.Jeigu pinigų yra ,nereikia ir nieko daugiau,nupirksi viską prireikus.Šeima stipri ,be išdavikų ,didžiausias turtas tam, kas tokią turi.

Toronto

Toronto portretas
Ten nebuvo draugai ....Tik zmogiskos iskamsos . Tikri draugai ,tie kurie yra salia be isskaiciavimu .

Teisybe

Teisybe portretas
Jeigu ka, draugai neegzistuoja. Dauguma nenori girdeti tavo problemu, tai suprantama, dauguma tenori pasilinksminti ir pasinaudoti. O viena mano pazistama dar seniai seniai pasake man didele tiesa, kurios tada neaupratau.Ko cia draskaisi ir ardaisi del visu, kai nusivarysi nuo koto, ne tik draugams , bet ir seimai busi nereikalingas. Taip ir atsitiko. Taigi, pamoka gerai ismokta. Del niemo neverta aukotis, net del paciu artimiausiu zmoniu, kodel? Todel, kad tokiu budu tu jiems visai nepadedi, o padarai juos invalidais. Patikek aciu niekas nepasakys, o geriausiu atveju apspjaus tave. I draugai negzistuoja, pazistami taip.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių