Quantcast

Baleto primarijus N. Juška: dabar švenčiu vaikų gimtadienius ir apie savo negalvoju

  • Teksto dydis:

Spalis baleto primarijui Nerijui Juškai ir jo žmonai Agnei jau ne vienerius metus asocijuojasi su iškilmingiausiu laiku – antrąjį rudens mėnesį gimtadienį mini tiek žinomas scenos virtuozas, tiek abu jo mažyliai: sūnus Paulius bei dukrelė Eva.

Baleto primarijus N. Juška: dabar švenčiu vaikų gimtadienius ir apie savo negalvoju

„Pauliukas pradeda mūsų asmeninių pokylių maratoną, kuris baigiasi spalio 29 – ąją – tądien pasaulį išvydau aš. Nors, tiesą pasakius, dabar labiau švenčiu vaikų gimtadienius. Apie savo negalvoju“, – su šypsena sakė N. Juška.

Anot jo, Pauliukas yra tikrų tikriausias vandens vaikas, todėl kur sutikti jo trijų metų sukaktį abejonių nebuvo. N. Juška sakė besidžiaugiantis, kad Vilniuje yra „Vichy“ vandens parkas, į kurį ne tik gali nuvykti kada panorėjęs, bet ir šauniai atšvęsti vaikų gimtadienius.

„Kol vaikai pramogavo su animatoriais ir ieškojo paslėpto lobio, tėvai galėjo pasilepinti sūkurinėse voniose, pirtyse, bangų baseine. Buvo tokių, kas spėjo užsukti ir į druskų kambarį, ir į masažą, ir į soliariumą!“, – įspūdžius iš sūnaus gimtadienio pasakojo N. Juška.

Gimtadienių kambaryje Agnė sukūrė „laukinės gamtos“ atmosferą – stalai papuošti „zebro“ staltiesėmis, nupirkti spalvingi vienkartiniai indai, gyvūnus primenantys balionai. Vaišėmis ir tortu su zebru pasirūpino vandens parke įsikūręs „Aloha“ restoranas.

Pirmąjį Evos gimtadienį su bičiuliais Juškos švęs vaikų kambaryje, kur sukurtos tinkamos sąlygos tokio amžiaus mažyliams siausti.

Paklaustas, kaip vaikystėje pats šventė gimtadienius, N. Juška tvirtino prisimenąs tik vieną – tą, kur su kiemo draugais praleido tėvų namuose. Iš Telšių kilęs pašnekovas, būdamas devynerių, apsigyveno Vilniuje, baleto mokyklos bendrabutyje.

„Tai gimtadienių švęsti nelabai buvo galimybės. Bet dabar atsigriebiu net tris kartus per vieną mėnesį!“, – sakė N. Juška.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vanda

vanda  portretas
Labai grazi seima :) Sekmes jiems visur ir visada ;
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių