Quantcast

„Auksinį balsą“ prieš finalą paliko du dalyviai

Iki „Auksinio balso“ finalo liko labai nedaug – jau sausio 2 dieną paaiškės projekto nugalėtojas. Antroji Kalėdų dieną viltį nugalėti užgesino dviems dalyviams – Giedriui Arbačiauskui ir Rokui Petrauskui teko palikti projektą.

Bendros lentelės viršuje ir toliau karaliauja Lina Rastokaitė, nors paskutinėse dviejose laidose dėl ligos aktorė nepasirodė. Ją atkakliai vejasi ir Marių Jampolskį lenkia Vidas Bareikis. Ketvirta  – Neringa Nekrašiūtė.

Bendra lentelė:

L. Rastokaitė – 290 balai

V. Bareikis – 273 balai

M. Jampolskis – 271 balas

N. Nekrašiūtė – 269 balai

G. Arbačiauskas – 206 balai

R. Petrauskas – 175 balai

Komisijos lentelė:

G. Arbačiauskas – 39 balai

V. Bareikis – 39 balai

M. Jampolskis – 38 balai

R. Petrauskas – 35 balai

N. Nekrašiūtė – 32 balai

Žiūrovų lentelė:

N. Nekrašiūtė – 10759 balsai

L. Rastokaitė – 7948 balsai

M. Jampolskis – 6862 balsai

V. Bareikis – 6647 balsai

G. Arbačiauskas – 2853 balsai

R. Petrauskas – 2093 balsai

G. Arbačiauskas į sceną nutarė pasikviesti žmoną Agnę, grojančią violončele. Pats akompanavo gitara. Jaukus instrumentinis šeimyninis duetas pavergė komisiją.

„Šis aktorius man visada patinka kaip nuoširdus, turintis daug pozityvo, energijos, šviesos. Daina užvedanti, viskas atrodo gerai, tačiau esu sugadinta, nes girdžiu vokalą. Pavydžiu publikai, kuri gali balsuoti tik širdimi. Jūs turite pakankamai gerą balsą, tačiau jis nėra pakankamai išlavintas“, – vertino Sigutė Stonytė. 

Zbignevas Levickis komentavo šmaikščiai: „Ačiū, kad išdrįsote pasirodyti su žmona, aš su žmona dar neišdrįsau pasirodyti“. „Šiandien buvote laimingas, puikiai nusiteikęs ir labai savimi pasitikintis, taip, kaip ir turėtų būti“, – įvertino Zita Kelmickaitė. Nomeda Kazlaus prisidėjo prie komisijos kolegų pagyrimų: „Šventinis vakaras, graži muzikinė šeima, esate apdovanotas, talentingas žmogus“.

R. Petrauskas nutarė pasirodyti su grupės „Linkink Park“ daina „Shadow of the day“. ŠĮ kartą pasirinkęs minimalistinį stilių, aktorius, pasipuošęs kostiumu, prisėdo ant kėdės, o scenoje ruseno žvakės. „Nuostabi levitacinė daina, kuri nuneša toli toli, į nesibaigiantį minčių kunkuliavimą, tačiau labai norėjosi švaraus vokalo. Labai drąsu atsistoti ir dainuoti be jokių kitų priemonių, gerai, kad jūs – drąsus“, – kalbėjo N. Kazlaus.

Z. Levickis pagyrė aktoriaus balsą, kuris jam patiko nuo projekto pradžios. „Dažniausiai jūsų dainos – sudėtingos, greitakalbės, ekspresyvios, šį kartą išgirdau kitokią dainą – man labai patiko“, – kalbėjo komisijos narys. S. Stonytė pagyrė R. Petrausko tembrą: „Turite gražų lyrinį tenorą, kaip aktorius pakankamai gerai dainuojate, jei lavintumėte vokalą, labai norėčiau paklausyti.“ Z. Kelmickaitės manymu, stipriosios savo pusės aktorius neparodė: „Paprastai nustebindavote spektakliuku, o čia išėjote ir tiesiog padainavote.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Roma

Roma portretas
Pritariu liūdesio ir nusivylimo mintims,tai ne -Auksinis balsas-,tai jau tikra parodija per garbingą LRT, Nuo laidos vedėjų durniavimo darosi koktu ir nuo komisijos taip vadinimų objektyvių vertinimų.... Gėda,darykit išvadas,kad galėtume vėl jus gerbti,kaip - Triumfo arkos - laikais.....

nuomonė

nuomonė portretas
Manau, kad šį projektą ypač subanalino visiškai nedainuojantis, o parodijas demonstruojantis Vidas Bareikis. Čia ne autorinių eilėraščių konkursas, o dainavimo. Nei karto šis dalyvis normaliai nedainavo. Šitame projekte jo kvailiojimas visai netinka. Nebūtina jo nedainavimo- deklamavimo aukštinti vien dėl to, kad jis- gražiai dainuojančios Šeduikytės vyras.

Anonimas

Anonimas portretas
Mane ypač nustebino Vido Bareikio " auksinis balsas" taip išaukštintas komisijos ir tuo pačiu visiškas nuvertinimas Nekrošiūtės, kuri vis tik dainavo , o ne bliovė, kaip Vidas. Tikrai keisti vertinimo kriterijai.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių