Quantcast

„Auksinį balsą“ paliko antroji dalyvė

Artėjant finalui, „Auksinis balsas“ atsisveikino su dar vienu dalyviu.

 Pirmasis iškrito Rokas Petrauskas, tačiau jam savo vietą projekte dėl itin užimto darbų grafiko užleido aktorė Rasa Rapalytė. O šį šeštadienį muzikinį projektą paliko Aistė Motiejūnaitė.

Bendroje visų laidų lentelėje A. Motiejūnaitė surinko 152 balus, kaip ir R. Petrauskas, tačiau viso projekto metu R. Petrauską žiūrovai palaikė labiau nei A. Motiejūnaitę, dėl to aktorė buvo priversta palikti televizijos šou.

Bendra (visų laidų) lentelė:

Lina Rastokaitė – 261 balas

Vidas Bareikis – 241 balas

Marius Jampolskis – 236 balai

Neringa Nekrašiūtė – 236 balai

Giedrius Arbačiauskas – 174 balai

Rokas Petrauskas – 152 balai

Aistė Motiejūnaitė – 152 balai

Žiūrovų balsai:

Lina Rastokaitė – 8088 balsai

Vidas Bareikis – 7588 balsai

Marius Jampolskis – 6301 balsas

Neringa Nekrašiūtė – 6173 balsai

Giedrius Arbačiauskas – 3297 balsai

Rokas Petrauskas – 3233 balsai

Aistė Motiejūnaitė – 1730 balsų

 

Komisijos balai:

Marius Jampolskis – 40 balų

Lina Rastokaitė – 40 balų

Vidas Bareikis – 40 balų

Aistė Motiejūnaitė – 38 balai

Giedrius Arbačiauskas – 37 balai

Neringa Nekrašiūtė – 37 balai

Rokas Petrauskas – 34 balai

„Auksinio balso“ dalyviams teko atlikti kūrinius iš kino filmų. Galingą emocinį užtaisą savo daina „Bredas Pitas“ susprogdino Vidas Bareikis.

Komisijos narys Zbignevas Levickis sakę esąs sužavėtas V. Bareikio pasirodymu. „Manau, kad su laiku užimsite tuščią nišą, kurią paliko Vytautas Kernagis, nes nematau kito žmogaus, kuris galėtų tai padaryti“, – kalbėjo komisijos narys.

„Kai jis dainuoja, aš girdžiu gyvenimo dūžius“, – sakė Zita Kelmickaitė, V. Bareikio pasirodymą įvertinusi aukščiausiu pažymiu.

„Šia daina ir šiuo atlikimu kartelę užkėlėte nepaprastai aukštai šį vakarą. Tai yra lyderio pasirodymas“, – komplimentus V. Bareikiui žarstė Dalia Ibelhauptaitė.

Ypatingo salės palaikymo sulaukė L. Rastokaitės pasirodymas. Ugningas ir viliokiškas „Mein Herr“ abejingų nepaliko, Vytautas Lukočius be didesnių užuolankų išsyk skyrė aktorei aukščiausią įvertinimą.

D. Ibelhauptaitė taip pat gyrė pasirodymą, tačiau, pasak jos, antroje pasirodymo dalyje šiek tiek pritrūko energijos. Tačiau režisierė negailėjo komplimentų ir sakėsi esanti įkvėpta savo režisuojamam „Fausto“ pastatymui. Ji, kaip ir kiti komisijos nariai jai skyrė 10 balų.

Žalias spalva nusidažęs veidą Rokas Petrauskas atliko nuotaikingą kūrinį „Cuban Pete“, gerai žinomą iš filmo „Kaukė“.

„Neturėčiau prie ko prikibti. Labai vertinu jūsų pasirodymą, tik ilgai galvojau, į ką jūs man panašus, ir supratau, kad į Šreką“, – po pasirodymo kalbėjo Z. Levickis.

Savo ruožtu D. Ibelhauptaitė sakė pasirodyme pasiilgusi paties R. Petrausko asmenybės, todėl, salėje aidint nepasitenkinimo šūksniams, parašė septynis.

V. Lukočius gyrė R. Petrausko sugebėjimą dainuoti šokant bei skyrė jam aukščiausią įvertinimą.

Marius Jampolskis atliko gruzinų dainą „Chito Grito“, o jos atlikimą V. Lukočius pavadino stebuklu.

D. Ibelhautaitė tikino, kad dainos istorija jai pasirodė labai asmeniška ir ją labai sujaudino. „Aš supratau, kaip jums norisi būti savimi. Ačiū, kad jūs nevaidinote. 10 su pliusu“, – M. Jampolskio pasirodymą įvertino režisierė.

Z. Levickis tvirtino, kad, klausantis M. Jampolskio dainos, prieš akis prabėgo visas jo gyvenimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių