Quantcast

Per atostogas Stano drausmino neblaivius kaimynus: išsiskirstė tik riebiai iškeikę

  • Teksto dydis:

Ramų atostogų poilsį Drevernoje atlikėjui Stanislavui Stavickiui-Stano su šeima gerokai aptemdė girtaujantys poilsiautojai, triukšmingai žaidę krepšinį. Vieno prašymo liautis ramybės drumstėjams nepakako. Ėmusis priemonių antrąkart, pasipylė įžeidimai dainininko atžvilgiu, tačiau triukšmadariai pagaliau išsiskirstė.

Įrašu, kuriame aprašyta nemaloni situacija, nutikusi per atostogas, S. Stavickis-Stano pasidalijo asmeniniame socialinio tinklo „Facebook“ profilyje, pavadindamas įvykį vienu žodžiu: „Krepšininkai“.

„Turnyras jiems prasidėjo iš vakaro. „Apšilimas“ užsitęsė iki paryčių. Ir, štai, po 4 nakties 3 drūti vyrukai išėjo į aikštelę! Rungtynės buvo aršios. Komanda įsiaudrinusi. Team bildingas suveikęs. Tad svirduliuodami ir garsiai rusiškai keikdamiesi vidutinio amžiaus vyrai puolė ir gynėsi, o per minutės pertraukėlę atsigaivindavo aikštelėje laukiančiais gėrimais – viskiu su kola. Greitai krepšinio aikštelės įranga neatlaikė – ant tinklo pakibęs vyras jį nutraukė ir labai nustebo, kad toks nekokybiškas“, – rašė atlikėjas.

Aš atšoviau, kad galbūt jie neteisūs ir situacijai užsitęsus iškviesiu policiją. Tada jie man paaiškino, kas aš: „Gaidys tu!“

Po kurio laiko į lauką išėjo S. Stavickio-Stano žmona, nes jis jau miegojo, ir paprašė aikštelėje buvusių vyrų netriukšmauti. „Jos argumentai buvo stiprūs – kempingo taisyklės griežtai draudžia triukšmauti, naudotis sporto inventoriumi, klausytis muzikos, viešai vartoti alkoholį po 22 val. Viskas vyko kultūringai. Komanda pasakė: „OK“, paėmė minutės pertraukėlę ir... rungtynės vėl prasidėjo! Dar audringesnės!“ – nutikusios nemalonios istorijos niuansus toliau dėstė dainininkas.

Būtent tada S. Stavickis-Stano, pabudęs nuo triukšmo, pakilo iš lovos ir nuėjo kviesti apsaugininkų.

„Krepšininkai pamatę mane ir supratę, kad rungtynės gali pasibaigti kiek nelauktai, – nuliūdo. Paprašė, kad ateičiau: „Ateini čia! Galvoji, labai protingai darai?“ Aš atšoviau, kad galbūt jie neteisūs ir situacijai užsitęsus iškviesiu policiją. Tada jie man paaiškino, kas aš: „Gaidys tu!“ Ir nusvirduliavo link savo namelio: „Galit su savo st*rva miegoti!“ – apie tai, su kokiu nepasitenkinimu buvo sutiktas triukšmadarių, rašė žinomas vyras.

Pasakodamas tai, kas nutiko Drevernoje, S. Stavickis-Stano sakė nenorintis pamokslauti, o tiesiog priminti, kad kiekvienam iš mūsų derėtų gerbti vieni kitų teisę į poilsį.

„Tokių situacijų pasitaiko visur, kur žmonės poilsiauja. Jokio čia atradimo. O, štai, tikrasis mūsų šeimos metų atradimas – Dreverna. Nepaprastas grožis, puiki infrastruktūra – baseinai, pirtys, kavinės, vandens pramogos. Nerealiai patogus susisiekimas su Juodkrante. Išbandykite. Pasistenkim gerbti vieni kitų poilsį! Geros likusios vasaros“, – linkėjo atlikėjas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Liudas

Liudas portretas
Saunoulis Stano. O tiems uteletems muzikeliams reiktu grizti atgal i savo kaima prie kiauliu .

KAIMYNAS

KAIMYNAS portretas
man tai kartais koncertai kurie viksta lauke senamiestije nepatinka Daznai buna pergarsiai Negaliu uzmigti

Kodel?

Kodel? portretas
Kodel manote, kad buduliai tik kaime gyvena? Ju visur pilna miestuose ir netgi soostineje.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių