Quantcast

Atlikėjas Stano atskleidė jausmus: dabar turiu tik vieną meilę

  • Teksto dydis:

Žymus Lietuvos muzikos kūrėjas ir atlikėjas Stanislavas Stavickis – Stano paneigia mitą, kad jausmai, meilė – svarbiau moterims nei vyrams. Meilė ir įkvepia kurti, ir suteikia gyvenimui spalvų, ir „nuneša stogą“ taip, kad nei valgyti, nei miegoti negali.

„Puikiai atsimenu savo jaunystę – tuomet meilė valdė. Įsimylėdavau nuoširdžiai, beatodairiškai, visas mintis užvaldydavo meilės objektas. Dabar meilė ramesnė, brandi ir vienintelė“, – šypsosi Stano kalbėdamas apie jausmus.

Paklaustas, ar galėtų mylėti vienu metu dvi ar daugiau moterų, Stano atsakė, kad niekada to nebuvo: „Tai neįmanoma, vyrai taip nemyli! Bet žinau, kad moterys gali vienu metu mylėti kelis, ir visus juos myli tikrai bei nuoširdžiai“.

Dabar meilė ramesnė, brandi ir vienintelė.

Stano žodžius patvirtina naujas TV3 serialas „Laukinė žemė”, kurio pagrindinė herojė sėkmingą verslą valdanti ambicinga miestietė Izabelė, pašlijus sveikatai, su vyru išsikrausto į jo tėviškę – nedidelį kaimą. Izabelė negali atsigėrėti nuostabiu kraštovaizdžiu, kuriame atsiduria – kalnai, miškai, ežerai ir tai, ko jai reikėjo – ramybė. Tačiau tai tik pirmas įspūdis. Vyrui vis ilgiau užtrunkant darbe, Izabelei tenka jaukintis naują šeimą – malonų ir mylintį vyro tėvą bei viską kontroliuojančią, valdingą anytą. Vis dėlto didžiausią pavojų Izabelės nusiteikimui ramiai gyventi kelia du jos vyro broliai – jautrus, puikus pašnekovas Serchijus ir laukinės sielos, aistringas Danielius. Izabelė vis daugiau galvoja apie jausmus, kuriuos išgyvena. Ji tikra, kad jos širdis priklauso vienam, tačiau vis labiau abejoja – kuriam. Izabelei reikės ne tik apsispręsti, bet ir rasti vidinę ramybę.

Netikėtą, kaip ir paties serialo siužeto vingiai, dainą specialiai šiam serialui sukūrė Stano. „Peržiūrėjome kelias serijas su Liepa Mondeikaite ir sukūrėme labai įdomią dainą, kurioje persipina ir lyriška melodija, ir repas. Serialo anonse žiūrovai girdi tik lyrišką priedainį ir turbūt tikisi, kad visa daina tokia, bet jų laukia staigmena. Pilna dainos versija klausytojus pasieks jau netrukus”, – intrigavo Stano.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių