Quantcast

Atlikėjas M. Vygantas – apie pasirodymą įspūdingoje jachtoje ir planus Lietuvoje

  • Teksto dydis:

Didžiojoje Britanijoje gyvenantis atlikėjas Mantas Vygantas kartu su gyvenimo ir scenos partnere Jolanta Naruševičiūte po dviejų metų pertraukos rugpjūtį žada trumpam grįžti į Lietuvą. Čia laukia pasirodymai, kiti darbai ir jubiliejaus šventė. Tačiau penktadienį atlikėjų gyvenime laukė ir nauja patirtis – jie koncertavo įspūdingoje jachtoje. 

„Penktadienį laukė nauja patirtis – Londone koncertavome ten, kur dar niekada  neteko, – 142 metrų jachtoje. Ne kiekvieną dieną turime progą atlikti savo programą 67 milijonų dolerių vertės prabangioje jachtoje. Lietuvaičiai pakvietė tapti jų šventės dalimi“, – pasakoja atlikėjas.

M. Vygantas sako, kad čia moteris paslapčiomis darė staigmeną savo gyvenimo draugui.

„Kaip romantiška – jis net nieko neįtarė. Laukėme tų emocijų, kai jis įžengs pro duris ir viską pamatys – būrį pačių artimiausių draugų bei šeimą“, – pasakoja M. Vygantas.

Atlikėjas atviras – koronaviruso situacija privertė praleisti daug laiko namuose, tad dabar pasiryžo dirbti tiek, kiek jėgos leidžia.  „Vasarą, kai tik atsidarė viskas po karantino, darbotvarkė užsipildė pilnai. Koncertuodami keliaujame skersai išilgai per Angliją, o už trijų savaičių pagaliau po dviejų metų pertraukos išvažiuosime į Lietuvą“, – sako atlikėjas. Čia poros lauks ne tik koncertai pajūryje, bet ir pramogos.

„Lietuvoje planai planus veja. Turėsime pasirodymus pajūryje, įrašysime naujų dainų, artimiausių žmonių būryje švęsime mano 30-ąjį jubiliejų. Laikas bus įtemptas – planuojame ir porą filmavimų –, tad poilsiui gal skirsime tik porą dienų. Tiek aš, tiek Jolanta turime įrašyti po solinį kūrinį, laukia nauja daina duetu, kuri šiuo metu baigiama studijoje. Ilgai laukiau šuolio parašiutu – tai tapo tradicija, kai kiekvieną kartą grįžtame į gimtinę“, – sako M. Vygantas.

Anot jo, šiuo metu situacija ir planai dėl koronaviruso staigiai keičiasi, tad jie planuoja į Lietuvą važiuoti automobiliu, kad bet kurią akimirką galėtų grįžti į Angliją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuostabūs

Nuostabūs portretas
Atlikėjai, šaunuoliai

ir mes

ir mes portretas
O mes į Šiaurę dumsim ir pralauksim, kol jo įspūdinga jachta praplauks

o mes

o mes portretas
cia jo nelaukiam
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių