Quantcast

Astrologė: balandis netinkamas laikas solidiems pirkiniams

  • Teksto dydis:

Balandis netinkamas investicijoms ir dideliems pirkiniams. Tačiau tai – pakankamai ramus, produktyvus ir dideliam verslo planavimui tinkamas mėnuo.

Mėnesio antroji pusė palanki grožiui, menui, patartina parodyti atjautą bei padės silpnesniems.

"Balandžio mėnesį Venera judės reversu – prieš Saulės judėjimo kryptį, žvelgiant iš Žemės. Ši planeta susijusi su investicijomis, pirkimu, todėl iki balandžio geriau planuoti, bet neinvestuoti. Jei verslas gali luktelėti, naujiems darbams geriausia sulaukti gegužės. Tai produktyviausias, ramiausias, darbingiausias laikas, daug pranašumų, parankių verslui", – apie prasidėjusį mėnesį teigė žinoma astrologė Nijolė Gabija Wolmer.

Jau prasidėjusį balandį Saulė bus dvyliktajame Avino laipsnyje, o nuo balandžio 20-osios pereis į Jaučio ženklą ir judės kartu su taip vadinamuoju Baltuoju Mėnuliu – Selena.

Tai – paskutinei balandžio dekadai suteiks dvasinės šviesos ir apsaugą nesavanaudiškiems darbams, susijusiems su gyvybe, gerove, taika, grožio puoselėjimu ir meile.

Tiesa, iki balandžio 20-osios, kol Saulė dar judės Avino ženklu, reiks būti budriems su ugnimi, elektra, įvairiais prietaisais ir agresyviais žmonėmis. Ypač, balandžio 8, 9, 11, 14, 19 dienomis.

Merkurijus mėnesio pradžioje bus Jaučio ženklo pradžioje, tačiau balandžio 10 dieną ims judėti atbulai, arba reversu ir taip judės iki mėnesio pabaigos (balandžio 20 dieną jis atbulas grįš į Avino ženklą).

Geresnė Merkurijaus pozicija iki balandžio 10 dienos, kai jis judės direktyviai: šiuo periodu lengviau susišnekėti, bendrauti, pasirašyti sutartis.

"Nuo 10 dienos, pradėjus judėti reversu, teks dažniau taisyti klaidas, stabčioti, ruošiant dokumentus, aiškinantis įvairias smulkmenas, – rašė astrologė N.G.Wolmer. –  Mėnesio pabaigoje, 28 dieną, Merkurijus darys jungties aspektą su Uranu Avino ženklo pabaigoje. Jo įtaka truks nuo 26 iki 30 dienos vakaro".

Uranas – netikėtumų, pokyčių, įžvalgos, laisvės planeta, taigi šis aspektas vieniems atneš staigias įžvalgas, išsilaisvinimą iš kliūčių, kitiems – netikėtus nuomonių pokyčius ar beprotiškas ar per daug maksimalistines mintis.

Neatsargieji gali išprovokuoti skandalus ar avarijas. Galimi dažnesni technikos gedimai, galvos skausmas.

Pirmoji balandžio pusė, Venerai judant reversu, ypač nepalanki investicijoms, finansinei gerovei kurti, nebent aiškintumėtės skolų reikalus, grąžintumėte tai, kas jums priklauso.

Antroji mėnesio pusė šiek tiek geresnė finansiniams reikalams, tačiau šis metas palankesnis kurti meną, puoselėti grožį, parodyti atjautą, padėti silpnesniems.

"Visas balandis – visiškai netinkamas laikas solidiems pirkiniams", – pabrėžė astrologė.

Mėnesio pradžioje Marsas bus Jaučio 16 laipsnyje ir iki 21 dienos judės šiuo ženklu kartu su Selena.

Tai suteiks efektyvumo ilgalaikiams, rimtiems darbams, susijusiems su žemės ūkiu, statybomis, amatais, visais gamybos procesais.

Palanku puoselėti grožį, kurti, gaminti grožio atributus, baldus.

Nuo balandžio 21 dienos, Marsui perėjus į Dvynius, padidės judrumas, noras bendrauti, sportuoti, kalbėti, keistis informacija, ypač sustiprės prekybos, įvairių mainų procesai, daug naudos duos  trumpos kelionės.

"Balandžio 6 dienos ryte Saturnas ims judėti reversu ir tai tęsis iki rugpjūčio 25 dienos, – rašė N.G.Wolmer. –  Šis metas palankus peržiūrėti savo vertybes, suvokti svarbiausius dalykus, stabilizuojančius mūsų būtį, atsisakyti to, kas nereikalinga".



NAUJAUSI KOMENTARAI

pypenas

pypenas portretas
Dar viena Lietuvos VANGA........??????????
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių