Quantcast

Iš areštinės paleistas L. Suodaitis: nesu Viktorijos net ranka palietęs

  • Teksto dydis:

Antradienio vakarą tarp Viktorijos Siegel ir Lauryno Suodaičio įvyko šeimyninis konfliktas. Po jo galimai prieš V.Siegel smurtavęs L. Suodaitis buvo išvežtas į areštinę. Trečiadienį po pietų vyras buvo paleistas iš areštinės.

L. Suodaitis pateikė ir trumpą komentarą, kuriame savo kaltę griežtai neigė.

„Noriu padėkoti pareigūnams už darbą, civilizuotą požiūrį.  Noriu pasakyti, kad savo žmonos nesu gyvenime ranka lietęs. Sau nesu leidęs jai net šiurkštesnio žodžio pasakyti. Aš labai daug papasakoti negaliu, vakarykštė šita pusiau maloni viešnagė į šią įstaigą buvo siurprizas.  Gaila, kad mūsų šeima pateko į tokią situaciją, labai gaila vaikų, kurių pasiilgau. Vaikai nėra su manimi. Anksčiau su žmona turėdavome išradingesnių būdų jūsų dėmesiui gauti“, – žurnalistams šalia areštinės pasakojo L. Suodaitis. Jo komentarą cituoja delfi.lt.

Paklaustas, ar jam galimo konflikto metu neprireikė medikų pagalbos, L. Suodaitis teigė, kad negali atskleisti tokių detalių, nes vyksta ikiteisminis tyrimas.

Priminsime, kad policija pranešė, jog  antradienį apie 21.49 val. gautas pranešimas apie tai, kad  Vilniaus rajone, Geležų kaime, vyksta konfliktas. Į įvykio vietą atvyko pareigūnai ir medikai. Paaiškėjo, kad per konfliktą namuose vyras, gimęs 1990 metais, smurtavo prieš moterį, gimusią 1994 metais.

Portalo kauno.diena.lt žurnalistams susisiekus su Vilniaus policijos atstove Julija Samorokovskaja, ji paaiškino, kad konflikto dalyviai nėra vieši asmenys, todėl informacijos apie jų asmens tapatybes, t. y. ar tai – L. Suodaitis ir V. Siegel-Suodaitė, neteikia.

„Galiu tik patvirtinti faktą, kad tikrai minėtu adresu antradienio vakarą buvo kviesta policija. Vyras smurtavo prieš savo sutuoktinę. Jis buvo uždarytas į areštinę. Trečiadienio rytą vyras dar tebėra areštinėje, kadangi atliekami procesiniai veiksmai. Po to jis bus paleistas“, – tvirtino Vilniaus apskrities policijos atstovė.

Žinoma, kad moteriai, prieš kurią, kaip įtariama, buvo panaudotas fizinis smurtas, prireikė gydytojų pagalbos.  Ją medikai išvežė į ligoninę.

Trečiadienio pavakarę Vilniaus apylinkės prokuratūra išplatino pranešimą spaudai, kuriame rašoma, kad šiam ikiteisminiam tyrimui dėl, kaip įtariama, fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo šeimos nariui vadovauja Vilniaus apylinkės prokuratūros prokuroras.

Šiuo metu atliekami būtini tyrimui veiksmai, renkami reikšmingi duomenys, siekiant išsiaiškinti įvykio aplinkybes.

Įtarimai dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo šeimos nariui pareikšti galimai smurtavusiam vyrui. Jis po apklausos iš areštinės buvo paleistas. Vilniaus regiono apylinkės teismo Vilniaus rajono rūmai tenkino prokuroro prašymą ir įtariamajam skyrė kardomąją priemonę – įpareigojimą du mėnesius gyventi atskirai nuo nukentėjusiosios V. Siegel-Suodaitės.

 

 


Šiame straipsnyje: Laurynas SuodaitisViktorija Siegel - Suodaitėpagalba moterimsšeimyninis konfliktaspaleistas iš areštinės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ir aš esu žmogus!

Ir aš esu žmogus! portretas
Neturit, ko rašyti! Tas pats per tą patį!

Anonimas

Anonimas portretas
Žydelka barakuda vyro pinigų nori

detektyvas Morsas

detektyvas Morsas portretas
reiskes kale iš kojos mavasha
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių