Quantcast

Apsinuoginusi S. Starkutė pristatė papuošalų kolekciją iš lavos

"Jei vyras atkreips dėmesį į mane, atkreips dėmesį ir į papuošalus, kuriais pasipuošiau. O atkreipę dėmesį į papuošalus, norės padaryti staigmeną mylimosioms", – šypsojosi žinomas modelis Simona Starkutė, kuri erotizmu pulsuojančioje fotosesijoje pristatė naujausią dizainerės Indrės Šimaitytės-Kvedarienės papuošalų kolekciją.

Nuogas kūnas, papuošalai iš Dramblio Kaulo kranto respublikos karoliukų su miniatiūriniais angelais ir fotoaparato blykstės.

Dirbti su profesionaliu modeliu S.Starkute fotografui Robertui Špakovskij, kuris grožio pasaulyje geriau žinomas R.Mishkos vardu, nebuvo sunku.

Todėl papuošalai ant pusnuogės gražuolės kūno keitėsi labai greitai.

"Nesu didelė papuošalų mėgėja, tačiau progai esant, be jų neišsiverčiu. Dažniausiai renkuosi kokybiškus ir išskirtinius papuošalus – įvairias apyrankes, auskarus", – prisipažino Simona.

Naujausi dizainerės Indrės papuošalai skirti originalioms, žavingoms asmenybėms.

Karolius bei auskarus puošia jos kūrybos skiriamuoju ženklu tapęs angelo atvaizdas, kuris jai reiškia didelį tikėjimą ir pasitikėjimą.

Karoliukai papuošalams buvo siunčiami iš Dramblio Kaulo Kranto Respublikos.

Vietos gyventojai, plikomis rankomis imdami dar karštą lavą, lipdo iš jos mažus rutulius, kurie vėliau virsta karoliukais.

Smulkų angelo atvaizdą dizaineriai pavyko išgauti iš modulino, kuris silikono formelėse keletą valandų kepė aukštos temperatūros krosnyje.

Ir tik tada prasidėjo kruopštus papuošalų vėrimas, tvirtinimas.

Vainikuotą darbą įamžino Robertas, ant 178 cm ūgio erotizmu pulsuojančios mėlynakės S.Starkutės kūno.

Kodėl papuošalų demonstravimui dažniausiai reikia nuogo kūno?

"Papuošalams nereikia papildomų detalių", – juokėsi Simona.

"Būtent! – pritaria fotografas R. Mishka. – Bet tai turi būti perteikta subtiliai, kad nebūtų pernelyg didelis dėmesys į kūną. Neatsitiktinai rinkomės darbą studijoje ir siekėme minimalizmo, subtilumo, o tamsesnis fonas suteikia ir paslaptingumo."

"Ne pirmą kartą pozavau apsinuoginusi prieš foto objektyvą, tad nebuvo sunku. Dėl vyrų žvilgsnių nesijaudinu, nes dėmesys yra malonus. Nesvarbu, esi vyras, ar moteris, – klausiama, ar vyrų akys ne pernelyg glamonės jos kūną, bet ne papuošalus, šyptelėjo Simona. – Jei vyras atkreips dėmesį į mane, atkreips dėmesį ir į papuošalus, kuriais pasipuošiau. O atkreipę dėmesį į papuošalus, norės padaryti staigmeną mylimosioms. Tad viskas dėl bendro tikslo – kad moterys būtų gražios."



NAUJAUSI KOMENTARAI

Arce

Arce portretas
Nesuprantu kame grozis???kazkokia anoreksike blondine soliariume nusvilus...o karoliukai kaip karoliukai nieko blatno,eiline bizuterija po petaka

VANAGAS

VANAGAS portretas
Per kuria vieta jos grozis?

Mikis

Mikis portretas
labai graži ir seksualiai atrodo, jei dar dvasinius dalykus propaguotų, būtų pasaka
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių