Quantcast

Apmaudi klaida: „Eurovizijos“ kanale organizatoriai pamiršo įkelti „The Roop“ pasirodymą

  • Teksto dydis:

„Euroviziją“ tūkstančiai žiūrovų stebi ne tik televizijos ekranuose, bet ir socialiniuose tinkluose. Feisbuko puslapyje „Eurovision Song Contest“ įkeliami visi finaliniai pasirodymai. Deja, organizatoriai Lietuvą atstovaujančią „The Roop“ praleido ir įkėlė tik po gero pusvalandžio.

Minėtas puslapis turi daugiau nei 1,6 mln. sekėjų. Jį seka „Eurovizijos“ fanai. Pasirodžius didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje, atlikėjų video įkeliami į šį feisbuko puslapį ir pasipila internautų komentarai, vertinimai, padėkos ir pan.

Buvo keliami visų šalių pasirodymai. Lietuva finale pasirodė 18, tačiau jos pasirodymas laiku nebuvo įkeltas. Po Bulgarijos pasirodymo feisbuke sekė Ukraina, nors turėjo būti geltonasis „The Roop“ pasirodymas.

Puslapio administratoriai „Discoteque“ dainą įkėlė priešpaskutinę ir pavėlavo apie pusvalandį. Taip   buvo sumaišyta pasirodymų tvarka.

Tokia apmaudi klaida sukėlė didelių aistrų. Internautai liejo nepasitenkinimą, kad „The Roop“ pasirodymas buvo įkeltas vėliau, nei priklauso, todėl galėjo būti mažiau pastebėtas prieš prasidedant  žiūrovų balsavimui.

Visgi, nors pasirodymas „Eurovision Song Contest“ įkeltas vėliau, jis žaibiškai sulaukė tūkstančių patiktukų bei palaikymų bei vilties žinučių, jog Lietuva gali šiemet laimėti „Euroviziją“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kam idomus tie lietuvoiski zydsaudziai.

nedidelė bėda

nedidelė bėda portretas
niekam jie neįdomūs.

...

... portretas
Rašant straipsnį reiktų pasižiūrėti kaip rašosi soc. tinklų pavadinimai...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių