Quantcast

Apie laimės nebuvimą uždainavusi R. Ščiogolevaitė sulaukė pašaipių komentarų

  • Teksto dydis:

Rūta Ščiogolevaitė šį šeštadienio vakarą gyvos muzikos šou „Dainuok mano dainą“ atliks Jūratės Miliauskaitės kūrinį „Nėr niekur laimės“. Ketvirtos atžalos besilaukiančią moterį nustebino muzikos grupės narių, grojančių kiekvienos laidos metu, akibrokštas.

„Jie sugebėjo už akių leptelti: „Daina kaip tik Rūtai, nes nėra laimės“. Aš nesupratau, ką jie norėjo tuo pasakyti. Aš čia stovėsiu, dainuosiu, o jie galvos, kad aš vargšė, nelaiminga. Aš buvau visiškai nesusipratusi“, – pasakos ketvirto vaiko besilaukianti atlikėja.

Pasirodo, kad šioje situacijose įsimaišė ir trečia šalis – prodiuseris ir dainininkas Stanislavas Stavickis–Stano pripažins paatviravęs Rūtai, ką kalbėjo muzikantai. „Rūta yra išdavikė. Aš dabar esu muzikantų akyse išdavikas, o ji – mano akyse išdavikė. Buvo tokia situacija, kad pamatė pavadinimą muzikantai ir sako, kad čia Rūtai tikrai tiks. Bet čia buvo juokas“, – tikins jis. Laidoje netrūks ir daugiau negirdėtų istorijų bei gyvos muzikos garsų.

Šį šeštadienį 19.30 val. per BTV rodomo šou metu bus atliekamos legendinės grupės „Sekmadienis“ dainininkės, dabar vaikų popgrupių vadovės J. Miliauskaitės žinomos dainos. Jas perdainuos jos scenos kolegos. „Labai džiaugiuosi, kad esu šito projekto dalimi, nes jūs visi be išimties esate įvairiais niuansais mano mokytojai“, – laidą komplimentais kitiems dalyviams pradės J. Miliauskaitė.

Aš čia stovėsiu, dainuosiu, o jie galvos, kad aš vargšė, nelaiminga. Aš buvau visiškai nesusipratusi.

Garsi atlikėja papasakos istorijų, kurių negirdėjo net didžiausi jos gerbėjai. „Aš atsimenu akordeoną turėjau, „Du gaidelius“ išmokau pagroti ir aš matau, kaip suaugę juokiasi žiūrėdami į mane. Ir man taip pikta, nes aš taip stengiausi, aš darau numerį, turi man ploti“, – šypsodamasi vaikystę prisimins J. Miliauskaitė. Dabar dainininkės su akordeonu rankose nematome, tačiau gitara tapo neatskiriama Jūratės gyvenimo dalimi.

Dabar Jūratė išgyvena savo aukso amžių. Dainuoja ir kuria tai, kas ją labiausiai džiugina. Muzikuodama pabėga nuo vienatvės, užmiršta asmenines gyvenimo dramas. Muzikantė sako, kad geriausiai jaučiasi tada, kai gatvėje jos niekas neatpažįsta, o pailsi – dirbdama su mažaisiais savo auklėtiniais. „Dirbdama su jaunais žmonėmis galiu eksperimentuoti, kurti. Jų yra įvairūs tipažai, balsinės galimybes. Tai nepaprastai veža“, – laidoje sakys ji.

Donata Gutauskienė–Laisva atliks kūrinį „Nesugrįš balta žuvėdra“, Rokas Laureckis – „Gandrai“, S. Stavickis–Stano – „Kaip viskas paprasta“, R. Ščiogolevaitė – „Nėr niekur laimės“, Marius Jampolskis – „Tu – mano pavasaris“, Edgaras Lubys – „Stiklo siena“, Liveta Kazlauskienė – „Savo keliu“, Rolandas Janušas – „Viskas ratu“, Neringa Nekrašiūtė – „Aguonos“. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Berta

Berta portretas
Valio Siogoliovaitei ,augink vaikus ,o nesėkmės buvo ir bus,tik ne kiekvienam spręsti

Anonimas

Anonimas portretas
Ji zino ka dainuoja.Gyvenimas nelengvas.Vieni turi daugiau bedu kiti maziau.Bet visi mes turim.O vaidinimais kad ju nera tai melas.Sekmes auginant keturis vaikus.Cia tikrai bus nelengva.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių