Quantcast

Po dar vieno Celofano šou: bandysime greičiau šį žmogų pasodinti į kalėjimą

  • Teksto dydis:

Istorija, kai skandalingai pagarsėjęs valdžios kritikas ir mitingų dalyvis Antanas Kandrotas-Celofanas antradienį panoro pabendrauti su aktoriumi Mantu Stonkumi ir veržėsi į spektaklį, veikiausiai turės tęsinį. 

Spektaklį „Man gal magnio trūksta?“, į kurį ir veržėsi Celofanas, organizuojančios įmonės „Vabalo filmai“ atstovas, prodiuseris Titas Motuzas portalui delfi.lt teigė, kad jo kolegos planuoja kreiptis į teisėsaugą.

Anot T. Motuzo, policija į Marijampolės kultūros centrą buvo iškviesta, nes A. Kandroto elgesys buvo įvertintas kaip galimas persekiojimo atvejis.

„Kiek žinau, bus rašomi pareiškimai. Ir net ne vienas šiandien. Bandysime greičiau šį žmogų pasodinti į kalėjimą. Bandysime atlikti vieną svarbiausių protaujančio lietuvio misijų šiuo metu – greičiau pasodinti šį durnių į kalėjimą“, – pakartojo prodiuseris.

Portalas kauno.diena.lt skelbė, kad A. Kandrotas antradienio vakarą vyko į Marijampolę, kur kultūros centre buvo rodomas spektaklis „Man gal magnio trūksta?“, kuriame vaidina ir M. Stonkus.

Kaip matyti feisbuko puslapyje „Knygnešys gyvai“ patalpintuose vaizdo įrašuose, Celofanas bandė patekti į renginio užkulisius ir pasikalbėti su M. Stonkumi, tačiau to padaryti A. Kandrotui nepavyko.

Buvo iškviesti policijos pareigūnai, kurie po reginio aktorių ir jo kolegas palydėjo į automobilį.

Celofanas aiškina, kad jį supykdė M. Stonkaus žodžiai, pasakyti tinklalaidėje „Vėl tie patys“. Aktorius išreiškė nepritarimą mitingui, vykusiam Sausio 13-osios dienos minėjime, minėjo Celofaną ir reiškė nepritarimą jo veiksmams.

„Aš suprantu, kad nėra laisvės, nebegaliu išeiti su savo vaikais, nes bus kažkokie Celofano samdiniai, kurie gali tave užpulti viduryje gatvės, nupurkšti, siūlo mergą už 500 eurų, – sakė aktorius, vėliau pridūręs. – Jeigu Celofanas nori, galim eiti, suorganizuosim kovą vienas ant vieno, su plikais kumščiais, sportinę, pagal taisykles.“ Aktorius nevengė aštrių žodžių ir keiksmų.

Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio viršininkė Ieva Šlivinskienė portalui kauno.diena.lt teigė, kad per antradienio vakarą įvykusį incidentą žmonės nenukentėjo.

„Marijampolės kultūros centro darbuotoja pranešė, kad vyras, kaip vėliau paaiškėjo, viešumoje ir socialiniuose tinkluose gerai žinomas A. Kandrotas, patalpose filmuoja telefonu ir nori pasimatyti su vienu iš aktorių – Mantu Stonkumi. Pranešėja papildė, kad lauke stovi apie 10 asmenų, kurie atvyko kartu  su A. Kandrotu. Buvo bijoma, kad gali kilti konfliktas ir paprašė policijos pareigūnų užtikrinti saugumą“, – sakė  I. Šlivinskienė.

Atvykę į vietą pareigūnai išsiaiškino, kad susirinkę asmenys nebuvo agresyviai nusiteikę ir užtikrindami saugumą palydėjo aktorius į jų automobilį.

Šiuo metu pareigūnai analizuoja informaciją, susijusią su incidentu, ir sprendžiama, ar pradėti tyrimus dėl galimų pažeidimų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Mižnius Stom

Alina

Alina portretas
o kodel ne Stonku i kalejima, necenzuriniais zodziais viesai laidoje isvadino Antana, prizdejo sumusti, uzmusti ir se dabar nukentejusysis

Dede

Dede portretas
O KAS CIA NORI ANTANA PASODINT, AR TIK NE TIE POLICININKAI, PROKURORAI, TEISEJAI IR VALDZIOS PEDOFILAI KURIE PER PRIEVARTA EME ISPRIEVARTAUTA MAZA MERGAITE.
VISI KOMENTARAI 116

Galerijos

Daugiau straipsnių