Quantcast

A. Paškevičiūtė nusiskuto galvą plikai

  • Teksto dydis:

Buvęs televizijos veidas Aistė Paškevičiūtė nustebino ir šokiravo nemažai savo gerbėjų ir sekėjų, kai savo socialiniame puslapyje įkėlė vaizdo klipą, kuriame jį galvą nusiskuto plikai.

"Nežinau net, ką čia per daug komentuoti... Tiesiog, vienas geriausių dalykų, kuriuos esu padariusi dėl savęs“, – pasidalijusi vaizdo įrašu "Facebook" svetainėje komentavo iš viešumos pasitraukusi Aistė.

2015 metų gegužės 20 dieną pagimdžiusi sūnų A.Paškevičiūtė ir seniau vengusi viešų triukšmingų "elito" vakarėlių sulaukė daugybės komentarų.

"Graži ir gražu! Sveikinu ir džiaugiuosi", "Vau, Aiste, drąsu!", "Dėmesio trūkumas?", "Pažįstamas tas laisvės jausmas. Good job!", "Gal kokie parazitai apniko, kad nusiskuto?", "Man tai beprotiškas, nerealus proveržis... Ugnikalnio išsiveržimas. Tu – nuostabi", "Vienareikšmiškai valio! Taip norisi, kad mintis pasklistų toliau, jog mes esame visi verti meilės nepriklausomai nuo plaukų ilgio ar odos spalvos", – liejosi sekėjų, gerbėjų ir draugų komentarai.

"Ta mano galva... Taigi čia – ne apie grožį. Jūs, aišku, galite komentuoti gražu/negražu, tinka/netinka ir panašiai. Bet aš tai padariau tikrai ne tam, kad būčiau gražesnė, o tam, kad būčiau laisva. Tai tikrai geresnis jausmas, nei jaustis gražia", – po kelių valandų viešai vėl komentavo Aistė, kuri tai padaryti pasiryžo ne dėl kažko kito, o tik – dėl savęs.

 

 

Firstly I'm doing this for me. In order to liberate myself from the pre-programmed beliefs about what should I look like to be accepted and loved. Secondly I'm doing this because I just need to let go. Let go of everything outside and within me that makes me feel bad about myself. And boy, my hair made me feel bad about myself big time. Because they weren't thick enough, long enough, pretty enough for me to feel worthy. So if I can't live with my own hair as it is, I'm letting them go altogether. Lastly all of this means that I wasn't at peace with myself. And if were are not at peace with ourselves than it is impossible for the world to be at peace. Because we are the particles of world, we are what it is made of. So if you want peace around you, make peace within yourself first. And this is my 30 seconds Peace.

Posted by Aistė Paškevičiūtė on Monday, January 4, 2016

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

GAL

GAL portretas
MERGINAI VEZYS JEI SKUTASI PLAUKUS IR PUTYTE

kikis

kikis portretas
ne tuscia ne tuscia si moteris, ir viskas su ja ok

Mano komentaras.

Mano komentaras. portretas
Ka cia parasysi.prireike demesio merguzelei.Geriau pasavanoriautum ir pasididziuotum ,o ne galva be plauku.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių