Quantcast

A. Anušauskas su 27 metais jaunesne žmona laukia gandrų

  • Teksto dydis:

Seimo narys konservatorius Arvydas Anušauskas su visuomene pasidalijo džiugia žinia.

55 metų politikas su 27 metais jaunesne savo žmona Lina Anušauskiene netrukus susilauks kūdikio.

Politikas socialiniame tinkle pasidžiaugė, kad žmona jam padovanojo pačią geriausią artėjančio gimtadienio dovaną ir pasidalijo miela kūdikio kojinyčių ir žmonos nuotrauka.

„Mano gimtadienis tik po savaitės, bet žmonos dovanos pačios geriausios. Būtent tai daro šeimas dar laimingesnes, su dar daugiau meilės. O tie keli mėnesiai prabėgs...“, – internete rašė laimingas Seimo narys.

A. Anušauskas, būdamas 51-ų, 2015 metais vedė perpus jaunesnę Dailės akademijos magistrantę Liną Bulanovaitę. Moteris nebuvo politiko nei patarėja, nei padėjėja – atlikdama Seime praktiką, į vieną pačios organizuotą renginį pakvietė A.Anušauską. Nuo tada tarp jų ir užsimezgė romanas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vyga

Vyga portretas
Buvo mūsų klasėje toks tėvelis,tai klasiokas visada prašydavo,kad neitų į mokyklos susirinkimus,nes jam būdavo gėda.

Šiaip ji

Šiaip ji portretas
visai negraži. O jeigu juos abu išrengus tai kažin kuris atrodys baisesnis?

Apibendrinant:

Apibendrinant: portretas
tokie seniai demonstruoja savo pasileidimą. Arba galvoje varžteliai persisukę nenormaliai arba čia (greičiausiai) paprastas, begėdiškas gašlumas. Filomena Taunytė apie tokius senius norinčius jaunų, pasakė kad nėr kam paimti brūklį ir iškaršti kaip reikiant tokių paleistuvių . Karšinčiui pati fiziologija jau neleidžia tokių dalykų...
VISI KOMENTARAI 111

Galerijos

Daugiau straipsnių