Quantcast

Antroji Monikos Liu repeticija didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje: ir vėl buvo trikdžių

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Lietuvos atstovė „Eurovizijoje“ Monika Liu vėl lipo į didžiąją dainų konkurso sceną. Antrojoje repeticijoje ir vėl neišvengta trikdžių. 

Kaip praneša portalas lrt.lt, trečiadienį Lietuvos atstovei dainuojant pirmą sykį, ji prastai save girdėjo ausinėse, o „Eurovizijos“ komanda pamiršo įjungti dalį vaizdo efektų ekranuose.

Kitų „dublių“ metu padėtis pasitaisė.

Kaip jau buvo skelbta, pirmąją repeticiją arenoje Monika Liu surengė dar šeštadienį – tąsyk ją taip pat trikdė įgarsinimo problemos.

Pirmą kartą atlikdama dainą „Sentimentai“, Monika Liu negirdėjo savęs ausinėse, todėl iškart apie tai įspėjo techninę komandą.

Taip pat neišvengta nepatogumų dėl filmavimo komandos – pasirinkti ne tokie vaizdo rakursai, kaip buvo prašoma ir tikimasi.

 

 

Monika Liu pasirodys pirmojo „Eurovizijos“ pusfinalio metu, gegužės 10 dieną. Lietuvos atstovė pusfinalyje pasirodys trečiu numeriu. Antrasis pusfinalis vyks gegužės 12-ąją, o konkurso finalas – gegužės 14-ąją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
na labai prastai dainuoja buvo geriau dainuojanciu kaip ja isrinko is pirmo karto iskris

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip nebus trikdžių,jukl lydi Giržadas...o JAM ne tas rūpi.Na jei būtų išrinkę LOLITĄ zero,tai viskas eitų kaip per sviestą.O Monika iš karto buvo supažindinta su CONCHITA,atsieit mergele neturėk vilčių,viską valdo žydrieji,juk ir partiją sukūrė .

Anonimas

Anonimas portretas
todel kad lietuviai yra nemegiami pasaulyje del politiku veiklos tai nebus ir palaikymo
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių