Quantcast

Ant „Grammy“ kilimo dainininkė Mon Laferte demonstravo apnuogintas krūtis

  • Teksto dydis:

Čilietiško ir meksikietiško kraujo turinti dainininkė Mon Laferte per 20 -uosius  Lotynų Amerikos „Grammy“ apdovanojimus nusimetė nuo pečių juodą lietpaltį ir pademonstravo nuogas krūtis.

Moters protestą ant ceremonijos raudonojo kilimo užfiksavo fotografai.

Kaip praneša portalas dailymail.co.uk, ant atlikėjos krūtinės švietė užrašas „Čilėje jie kankinami, žudomi ir prievartaujami“ ir tokiu būdu moteris norėjo atkreipti dėmesį į opias Čilės problemas.

Mon Laferte protestas skirtas Čilės gyventojų teisėms palaikyti, nes čia jau daugiau nei mėnesį vyksta masinės demonstracijos – reikalaujama naujos konstitucijos.

36-erių Mon Laferte, kurios tikrasis vardas yra Norma Monserraat Bustamante Laferte, ant kaklo taip pat ryšėjo žalią skarelę kuri, anot portalo, simbolizuoja palaikymą legalizuojant abortus. 

„Kokios emocijos…Dėkoju kolegoms ir ypač publikai, žmonėms, čia esantiems gerbėjams, be kurių nieko nebūtų nutikę, – atsiimdama apdovanojimą ispaniškai sakė dainininkė. – Skiriu tai Čilei.“

Ji taip pat perskaitė poeto La Chinganera eilėraštį. 

Šiemet dainininkei įteiktas antras „Grammy“ apdovanojimas. Ji apdovanojimą pelnė už albumą „Norma“, kuris nugalėjo geriausio alternatyvios muzikos albumo kategorijoje.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
O kur krūtys ? A minus ?

kodel,\\\///

kodel,\\\/// portretas
papus uždenge??????????/Kas gražu ta slepia.Daug maloniau ziuris,kaip linzborgo fizionomija.

L retas atvejas

L retas atvejas portretas
Gražios natūralios krūtys
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių